Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθλια σήμερα του Αγίου... Μνημονίου! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουνίου 2011

Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθλια σήμερα του Αγίου... Μνημονίου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει γενέθλια ανήμερα του Αγίου Μνημονίου!

Οσο παράξενο κι αν ακούεται, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο. Η μοίρα παίζει τα πιο απίστευτα παιχνίδια καθώς όπως αναγράφεται στο ορθόδοξο συναξάρι η σημερινή ημέρα, η 16η Ιουνίου αποτελεί ημέρα μνήμης και εορτασμού των Οσίων Τύχωνος και Μνημονίου.

Το εκπληκτικό είναι όμως ότι την ημέρα όμως αυτή έχει γενέθλια και ο Γιώργος Παπανδρέου που γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1952.

Ο Άγιος Μνημόνιος ήταν Επίσκοπος της Αμαθούντος της Κύπρου κατά το πρώτο μισό του 4ου αιώνα, ενώ λεπτομέρειες για τη ζωή του δεν είναι γνωστές. Αναφορά σε αυτόν γίνεται μόνο από τον συνεορτάζοντα την ίδια ημέρα Αγιο Τύχωνα, τον οποίο ο Μνημόνιος διέκρινε για τη φιλεσπλαχνία και τη γενναιοδωρία του και χειροτόνησε διάδοχό του στην επισκοπή.

Ας ευχηθούμε λοιπόν χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό και... ο Αγιος Μνημόνιος ας βάλει το χέρι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad