Ήρθε το e-shop του Astakos-News! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιουνίου 2011

Ήρθε το e-shop του Astakos-News!

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του και το e-shop του Astakos-News!

Δημιουργήσαμε μια συλλογή, που καθημερινά ανανεώνεται, από μπλουζάκια, καπέλα, κούπες, κ.α.,  με διάφορες στάμπες και φωτογραφίες από τον αγαπημένο μας Αστακό και όχι μόνο.

Μπείτε τώρα στο e-shop του Astakos-News και επιλέξτε το προϊόν (μπλουζάκια, καπέλα, κ.τ.λ.) με τη στάμπα που θέλετε μέσα από τη συλλογή του Astakos-News που ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ συνεχώς!

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα ή μπορείτε να μας στείλετε με e-mail το δικό σας σχέδιο και να το εκτυπώσουμε στο προϊόν της επιλογής σας!

Για να κάνετε μια παραγγελία απλώς επιλέγετε το προϊον ή τα προϊόντα που θέλετε, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής, συμπληρώνετε την διεύθυνση αποστολής και αυτό ήταν! Σε λίγες ημέρες θα έχετε το προϊόν(-ντα) που έχετε παραγγείλει.

Μπορείτε να πληρώσετε με τον κλασσικό τρόπο της Αντικαταβολής, με Τραπεζική κατάθεση ή Paypal.

Τα προϊόντα μπορούν να σταλούν σε όλη την Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το φετινό καλοκαίρι κάντε τη διαφορά με τα προϊόντα του Astakos-News!

Μπες τώρα στο ASTAKOS-NEWS :: E-SHOP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad