Επιστολή του κ. Παναγιώτη Στάϊκου στο Astakos-News για τους λαθρομετανάστες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιουλίου 2011

Επιστολή του κ. Παναγιώτη Στάϊκου στο Astakos-News για τους λαθρομετανάστες

Αγαπητό Astakos-News

Ως Επιστήμονας και ως άνθρωπος , που από την πρώτη στιγμή δεν έκανα παρά το καθήκον μου και βρέθηκα δίπλα στους 129 < λαθρο>μετανάστες, μεταξύ τους και ένα 2χρονο κοριτσάκι , θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Δήμαρχο κύριο Σαμαρά, τους Αντιδημάρχους κυρία Σαμαρά και κύριο Λιβάνη...
τον Κοινοτικό Σύμβουλο κύριο Τσιλιγιάννη, τον Σύλλογο γυναικών, πολλούς καταστηματάρχες και πολίτες, γιατί φρόντισαν να μη λείψει τίποτα από αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν ως συνάνθρωποι που χρειαζόντουσαν την βοήθειά μας.

Έτσι κατά την διήμερη παραμονή τους στο κλειστό γήπεδο δεν τους χορηγήθηκε απλά φαγητό και νερό, αλλά και είδη υγιεινής, ρούχα παπούτσια, γλυκά , κρουασάν , αναψυκτικά μέχρι παγωτά και τσιγάρα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω και στον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Μοσχολιό, ο οποίος έστειλε ένα πλήρες γεύμα για όλους .

Εντύπωση προκάλεσε η προκλητική απουσία της Εκκλησίας. ΓΙΑΤΙ; Καθώς και της Αντιπολίτευσης, η οποία βέβαια είναι μονίμως απούσα. Δεν είναι τυχαίο που οι Δημότες λένε ότι στον Δήμο Ξηρομέρου δεν υπάρχει Αντιπολίτευση.


Dr Παναγιώτης Στάϊκος
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

2 σχόλια:

  1. Η εκκλησία αδυνατούσε να είναι παρόν.. πρόσφατα ένα απο τα εκατοντάδες χιλιάδες υποκαταστήματα κάηκε και έπρεπε να το ξανά ανοίξει γρήγορα... Είναι βλέπεται και η γιορτή αύριο!! αυτά που θα έχανε είναι περισσότερα από αυτά που στοιχίζει η επισκευή .. παρόλο αυτά ένα τσούρμο θρησκευόμενοι και θρησκόληπτοι πήραν σβάρνα τα μαγαζιά και όχι μόνο κάνοντας έρανο για το καμένο υποκατάστημα..
    Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτά τα χαζά.. έχει να ασχοληθεί με την οικονομία της χώρας, θα μας σώσει!!!...
    και τέλος ποιος βλάκας ράμπο, δεν άφησε τα παιδιά να πάνε εκεί που θελαν να πάνε και να μην ξανά γυρίσουν!!!, τόσα λεφτά έδωσαν στους λαθρομετανάστες. Κρίμα το καταμαράν ωραίο σκάφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιοι τσαμπα μαγκες νεοι η μεσηλικες... οταν γινουν κολογεροι η ...γριες, γλυφουν τρρρρεμοντας το χερι των τραγων τους για μια μεταλαβια. χεσμενοι στο φοβο του θανατου. ηδονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad