Καταβολή υπολοίπου της δημόσιας επιχορήγησης στην ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΕΡΜΙΝΑΛ - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Καταβολή υπολοίπου της δημόσιας επιχορήγησης στην ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΕΡΜΙΝΑΛ

Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΘΕΜΑ: Καταβολή υπολοίπου της δημόσιας επιχορήγησης για το Έργο «Συμπληρωματικά και βελτιωτικά έργα της Ναυτιλιακής Βιομηχανικής Περιοχής Πλατυγιαλίου Αστακού (ΝΑΒΙΠΕ) Αιτωλοακαρνανίας»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

• Την καταβολή του υπολοίπου της επιχορήγησης για το Έργο «Συμπληρωματικά και βελτιωτικά έργα της Ναυτιλιακής Βιομηχανικής Περιοχής Πλατυγιαλίου Αστακού (ΝΑΒΙΠΕ) Αιτωλοακαρνανίας», που ανέρχεται σε 1.214.367,18 ΕΥΡΩ, στην ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΕΡΜΙΝΑΛ Α.Ε. Η παρούσα καταβολή θα βαρύνει την πίστωση του έργου της ΣΑΕ 027 του Π.Δ.Ε. έτους 2011.

• Την ολοκλήρωση του έργου με συνολικές δαπάνες 119.689.040,24 ΕΥΡΩ, Δημόσια Δαπάνη (58% του συνόλου του επενδυτικού σχεδίου) 69.419.643,30 ΕΥΡΩ και Ιδιωτική Συμμετοχή 50.269.396,94 ΕΥΡΩ.

Δείτε την αναλυτικά την απόφαση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad