Και οι κλοπές... συνεχίζονται στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2011

Και οι κλοπές... συνεχίζονται στον Αστακό

Νέα κρούσματα κλοπών είχαμε τις προηγούμενες μέρες στον Αστακό, μετά το κρούσμα κλοπής σε σπίτι το περασμένο Σάββατο.

Η μία κλοπή έγινε ξανά σε σπίτι (αραιοκατοικημένης περιοχής) στον Αστακό, όπου μάλιστα οι ιδιοκτήτες του ήταν μέσα στο σπίτι! Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι παρά αυτή τη "λεπτομέρεια".

Ένα δεύτερο κρούσμα είχαμε εχθές σε καφετέρια της παραλίας του Αστακού όπου μια νεαρή κοπέλα (πληροφορίες λένε από το Αγρίνιο), άρπαξε τσάντα από καρέκλα και κινητό τηλέφωνο. Ευτυχώς έγινε αντιληπτή από τον κόσμο και την έπιασαν. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Αστακού.

Τα κρούσματα κλοπών τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στον Αστακό τώρα το καλοκαίρι και αυτό συνιστά την προσοχή σας στις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών σας, στις τσάντες και τα κινητά σας όταν βρίσκεστε σε χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, κ.τ.λ. και όταν πηγαίνετε για μπάνιο στη πλαζ, όπου τα πράγματά σας είναι εκτεθειμένα.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΒΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad