Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Αυγούστου 2011

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Στα βορειοανατολικά της χώρας θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες την Πέμπτη 11 Αυγούστου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 Μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. κάποιες νεφώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ανατολική  Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στη Δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν στα ορεινά να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις στην Ανατολική Στερεά την Εύβοια και τις Σποράδες ενώ ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ ενδέχεται να βρέκει κυρίως στην Κρήτη Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Στα βορειότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίο αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad