Το WikiLeaks "καίει" τον Γ. Παπανδρέου για το ΔΝΤ - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Το WikiLeaks "καίει" τον Γ. Παπανδρέου για το ΔΝΤ

Υπέρ της αναβάθμισης του ρόλου του ΔΝΤ σε διεθνές επίπεδο εμφανιζόταν ο Γιώργος Παπανδρέου πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός.

Το WikiLeaks αποκαλύπτει τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2009, σύμφωνα με το οποίο...
ο Γ. Παπανδρέου ήταν θετικός στο ενδεχόμενο ένας διεθνής οργανισμός όπως το ΔΝΤ να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο να θέσει αυστηρούς διεθνείς κανόνες για τη χρηματοοικονομική ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται να γνωρίζει καλά την κατάσταση με το ελληνικό χρέος, παρά το γεγονός ότι προεκλογικά υποσχόταν ότι «λεφτά υπάρχουν».

Μάλιστα ο έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να εκφράζει το θαυμασμό του για την οικονομική πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τη δυσαρκέσκειά του για τη γερμανική στάση απέναντι στην οικονομική κρίση και για την καθυστέρηση της Ε.Ε στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπισή της.

πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad