Ένας νεκρός από ανεμοστρόβιλο στο Βλυχό Λευκάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας νεκρός από ανεμοστρόβιλο στο Βλυχό Λευκάδας

Ένας Γάλλος τουρίστας νεκρός και πολλές υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός του ανεμοστρόβιλου που έπληξε τον όρμο του Βλυχού στη Λευκάδα, αργά χτες το απόγευμα.

Το δυνατό μπουρίνι στο Βλυχό προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή.

Τα σκάφη που βρίσκονταν στο καρνάγιο ανατράπηκαν, ενώ πολλές από τις βάρκες που ήταν δεμένες στο λιμάνι "βγήκαν" στη στεριά.

Από την κακοκαιρία πνίγηκε ένας 60χρονος Γάλλος, ο οποίος ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο άτυχος τουρίστας την ώρα του ανεμοστρόβιλου βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του πάνω σε ένα σκάφος. Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Νυδρίου.

Στον κόλπο του Βλυχού κινδύνευσαν και δυο Βρετανοί τουρίστες, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν, πήρε κλίση λόγω εισροής υδάτων όμως κατάφεραν βγουν στην ακτή.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad