"Η εμπειρία μιας επίσκεψης στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Αυγούστου 2012

"Η εμπειρία μιας επίσκεψης στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας"

Παραθέτουμε τις εντυπώσεις ενός παραθεριστή, μετά από την επίσκεψή του στον Αστακό, αυτό το καλοκαίρι. Ας τα ακούν αυτά οι άρχοντες του τόπου...

Ακολουθεί το μήνυμα του αναγνώστη:

Η επίσκεψη και παραμονή, έστω λίγων ημερών, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ένα γραφικό μέρος της χώρας μας, συνιστά μοναδική εμπειρία.

Ο επισκέπτης διαπιστώνει ότι οι δημότες του Αστακού κολυμπούν δίπλα-μέσα στις ακαθαρσίες (τους) που ο δημόσιος αγωγός μεταφέρει νυχθημερόν στην παραλία - θάλασσα. Η οσμή μιλάει από μόνη της για τα αποτελέσματα της απουσίας αποχετευτικού συστήματος ή βιολογικού καθαρισμού.

Στη συνέχεια έκπληκτος ο επισκέπτης διαπιστώνει ότι στην παραλία του Αστακού άπαντες οσμίζονται τις ακαθαρσίες (τους) και απρόσκοπτοι συνεχίζουν την απόλαυση του φαγητού, του ποτού και του καφέ τους. 

Κατόπιν πραγματοποιούν μία βουτιά στην ακατάλληλη θάλασσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους και επιστρέφουν σπίτι τους, όπου το πόσιμο νερό είναι ακατάλληλο εξαιτίας της ύπαρξης αμιαντοσωλήνων για τη μεταφορά του. Χαρακτηριστική είναι η σύσταση οπωροπώλη για βράσιμο των λαχανικών με εμφιαλωμένο νερό! 

Ας ευχηθούμε στο άμεσο μέλλον όλα τα προαναφερθέντα -απίστευτα εν έτει 2012- προβλήματα να αντιμετωπιστούν και ο Αστακός να πάψει να συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. οπως εξακολουθουν να λενε κ οι ιδιοι κατοικοι του αστακου..δεν αλλαζει εκει ποτε τιποτα..πρεπει να αλλαξουν οι ανθρωποι πρωτα κ μετα ο..ασκατος..λυπαμαι που παρ ολο που μεγαλωσα σε αυτο το πανεμορφο γεωγραφικα μερος,ολοι κανουν τα παντα για να ακουγετε κ να ειναι χειροτερο.
    γ.κοκκινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κουζίνα και το μπάνιο λένε οτι είναι ο καθρέφτης της νοικοκυράς.
    Η παραλία του Αστακού με τα αρώματα της είναι ο καθρέφτης και η σφραγίδα των ηγεμόνων της.
    Βρωμιά- μπόχα, δυσοδία και νερό με ακαθαρσίες.
    Ένα μεγάλο- μεγάλο απέραντο φτωχό και πανέρμορφο βρώμικο φέουδο.
    Ζήτω η Καγκελαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad