Δ.Ξηρομέρου: Απάντηση της δημοτικής αρχής στον κ. Γ.Λύτρα σχετικά με συνέντευξή του σε εφημερίδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2013

Δ.Ξηρομέρου: Απάντηση της δημοτικής αρχής στον κ. Γ.Λύτρα σχετικά με συνέντευξή του σε εφημερίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός , 12-04-2013

Σχετικά με συνέντευξη του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννη Λύτρα στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Πέμπτης 11 Απριλίου, στην οποία δηλώνει «ότι η αντιπολίτευση ζήτησε ενημέρωση για το αν έχει πληρωθεί ο μελετητής (ο όποιος δεν είναι κάτοχος ανάλογου βαθμού πτυχίου, για την μελέτη της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και της παραλίας του Αστακού) , χωρίς να πάρει μέχρι στιγμής απάντηση», από την δημοτική αρχή προς αποκατάσταση της αλήθειας ανακοινώνονται τα εξής:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3-4-2013 απαντώντας σε ερώτηση του κ Λύτρα η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και σε όλους τους τόνους ότι ο συγκεκριμένος μελετητής δεν έχει πληρωθεί (και ούτε πρόκειται να πληρωθεί) , δηλαδή δεν έχει εκδοθεί κανένα χρηματικό ένταλμα στο όνομά του για την εν λόγω μελέτη.

Τώρα αν ο κύριος Λύτρας δεν άκουσε αυτό που όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και όσοι πολίτες παρευρίσκονταν σε αυτό, αντιλήφθηκε λυπούμαστε πολύ αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι, διότι είναι θέμα ειδικών.

Αν πάλι ο κ. Λύτρας άκουσε όπως πιστεύουμε ότι είναι το πιο πιθανό τότε μάλλον ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης «ποιεί την νησσαν».

Είναι προφανές ότι ο στόχος του κ.Λύτρα είναι να πληγεί η δημοτική αρχή με τη δημιουργία εντυπώσεων περί άσκοπης σπατάλης των χρημάτων του δήμου.

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης σε ένα τόσο σημαντικό θέμα επιλεγεί την παραπληροφόρηση .

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα κ Λύτρα ότι ο δήμος Ξηρομέρου χωρίς ουσιαστικά να λειτουργεί τεχνική υπηρεσία έχει καταφέρει να ενταθεί σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα

Αλήθεια κύριε Λύτρα εσείς που κόπτεστε υπέρ των θεσμών και των δημοκρατικών διαδικασιών είναι υπεύθυνη στάση αρχηγού αντιπολίτευσης αυτή;

Με ψέματα ανακρίβειες και λαϊκιστικά τερτίπια δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Η προσπάθεια σας αυτή θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Ξηρομέρου και κυρίως να διαχειρίζεται με σεβασμό και ευθύνη τα χρήματα των δημοτών.

Τέλος, σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη μελέτη ο Δήμος ήδη έχει έρθει σε επαφή με γραφεία μελετών που πληρούν τις προϋποθέσεις , ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

8 σχόλια:

  1. EΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H PARALIA TOY ASTAKOY EXEI POLY ASXHMH EIKONA . KANTE KATI NA THN ALLAJETE KAI O KOSMOS THA SAS STIRIKSI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΛΑΛΗΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    1.ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 5ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΓΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ?
    3.ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΡΑΨΑΤΕ 11000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΑΞΑΝΑΓΓΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ???
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Κ.ΛΥΤΡΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ??
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΑ BLOG ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ?? ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ?? ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ??? Η ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ 10,42 ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad