Απίστευτη κτηνωδία! Έσερνε σκύλο στην Εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου με το αγροτικό του! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Απριλίου 2013

Απίστευτη κτηνωδία! Έσερνε σκύλο στην Εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου με το αγροτικό του!

Απίστευτη κτηνωδία κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή, σήμερα στις 13:30 οδηγός, στην Εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου όταν είδε πως ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος έσερνε ένα σκυλί δεμένο με σκοινί από τα πίσω πόδια του.

Όπως αναφέρεται, η τραγική αυτή πράξη σημειώθηκε από το ύψος της Express Service μέχρι πριν το Corali με κατεύθυνση προς τη Συκία, απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα – που κατάφερε να τραβήξει και τη φωτογραφία – παρόλο που του έκανε νόημα με τα φώτα και την κόρνα ο οδηγός δεν σταμάτησε και συνέχισε χωρίς να του δώσει σημασία, αλλάζοντας πορεία.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ζώο ήταν ζωντανό ή νεκρό ή αν κατάφερε κάποιος να σταματήσει αυτόν που το έσερνε.

Η πινακίδα πάντως του αυτοκινήτου έχει καταγραφεί στη φωτογραφία.



πηγή: zoosos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad