Νίκος Ζώγας: Απάντηση σε δημοσίευμα για την «στελεχιακή αιμορραγία» που υπόκεινται η κ.Σαμαρά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2014

Νίκος Ζώγας: Απάντηση σε δημοσίευμα για την «στελεχιακή αιμορραγία» που υπόκεινται η κ.Σαμαρά

Αγαπητέ blogger του agriniopress, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να διαμορφώσετε άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο Ξηρόμερο για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και συγκεκριμένα για την στελέχωση του Ψηφοδελτίου της Κας Σαμαρά (δείτε εδώ) θα σας συμβούλευα να κάνετε πρώτα ένα πιο προσεγμένο και ψαγμένο ρεπορτάζ.

Για τα «στελέχη» που κατονομάζετε όπως οι κοι Λαϊνάς, Τσακαλογιάννης, Αργύρης είχαν διαχωρίσει τις θέσεις τους από τις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δεν ήταν στο πλευρό του νυν Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά που τότε είχε κατεβεί ως υποψήφιος με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Όσο για τους κους Μουρκούση και Γαζέτα, ας τους κρίνουν οι Δημότες.

Ο στενός λοιπόν πυρήνας της Νέας Δημοκρατίας που δεν αιμορραγεί αλλά σε αντίθεση ρέει άφθονο αίμα από στελέχη της οι οποίοι είναι στο πλευρό της Κας Σαμαρά είναι οι:

ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μέλος ΝΟ.Σ, Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού, Πρόεδρος Τ.Κ.Παλαιομάνινας,

ΜΠΟΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΖΩΗΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού και νυν Δημοτικός Σύμβουλος

ΤΖΟΓΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού και Πρόεδρος Τ.Κ. Σκουρτούς

ΤΣΟΜΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΡΟΥΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΤΣΙΛΙΜΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο Αστακού

Καθώς και άλλοι πολλοί που είναι καταξιωμένα και ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν τους κατονομάζω για να μην γίνω κουραστικός από τους αναγνώστες.

Δυστυχώς όπως βλέπετε, η βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι με την Κα Σαμαρά αλλά υπάρχουν και από άλλους πολιτικούς χώρους αξιόλογοι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της διότι η υποψήφια και μελλοντική Δήμαρχος κατεβαίνει ανεξάρτητη.

Άρα για την αξιοπιστία των λεγόμενών σας τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν οι αναγνώστες, όπως και το προβάδισμα θα το δώσουν οι Δημότες εκεί που πιστεύουν και όχι εκεί που με προπαγάνδες τους υποδεικνύουν.


Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Παλαιομάνινας

Υποψήφιος στο Γενικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό της Ντίνας Σαμαρά
Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή Ευθύνης

ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad