Δήμος Ξηρομέρου: Απολύμανση παιδικών σταθμών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Ξηρομέρου: Απολύμανση παιδικών σταθμών

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός 06.10.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Απολύμανση παιδικών σταθμών Δήμου Ξηρομέρου

Από τα στοιχεία που τηρούνται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προκύπτει ότι:

Η κα Κουμανδράκη με το υπ’ αριθμ 143/10-6-2014 ιδιωτικό συμφωνητικό, ανέθεσε στην επιχείρηση «Σ. Παπανικολάου και ΣΙΑ Ο.Ε.» την εκτέλεση της εργασίας απολύμανση χώρων παιδικών σταθμών αντί του ποσού των 6.900,00€ με ΦΠΑ.

Η ανάθεση αυτή έγινε ύστερα από την 17/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου, στο οποίο Πρόεδρος ήταν η κα Κουμανδράκη.

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι οι παραπάνω εργασίες εκτελέστηκαν πρόσφατα από την νέα Δημοτική Αρχή, μέσω της εταιρείας «Γεωπονική Απολυμαντική» αντί του ποσού 430,50€ με ΦΠΑ.

Επισυνάπτουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε η κα Κουμανδράκη με την εταιρεία «Σ. Παπανικολάου και ΣΙΑ Ο.Ε.», καθώς επίσης και την προσφορά που κατέθεσε η εταιρεία «Γεωπονική Απολυμαντική».

Από τα παραπάνω προκύπτει περίτρανα, ότι για τις ίδιες εργασίες υπάρχει τεράστια διαφορά της τάξεως των 6.469,50€.

Ρωτάμε την κα Κουμανδράκη πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών για την ίδια εργασία;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad