Έγκληση εργολάβων κατά του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Δεκεμβρίου 2014

Έγκληση εργολάβων κατά του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη

Ακολουθεί η έγκληση των κυρίων Νικολάου Τζογάνη, Γερασίμου Τζογάνη, Γρηγορίου Σταύρου και Ζαχαρία Αργύρη κατά του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για συκοφαντική δυσφήμιση.








1 σχόλιο:

  1. κατ αρχην ειδικα για εναν εκ των εργολαβων, όλοι μπορούμε να έχουμε γνώμη μιας και είχε κάνει σπίτι του το δημαρχείο και ήτω πάντα εντός του γραφείου της αντιδημάρχου καιυπεύθυνος για ολα. Ζητώντας η κ΄Κουμανδρακη ενώπιων κόσμου και τη γνώμη του.Επομένως ο ένας ειδικά δεν εχει λόγο να προσυπογραφει.
    Αποψη μου. ότι χαθηκαν πολλα χρηματα απο το Δημο και καποιος τα εχει παρει.. σε καποια τσεπη μπηκαν με εικονικα τιμολογια... Δεν ειμαστε χθεσινοι κατοικοι, βλεπουμε τι γινεται γυρω μας! επομενως κυριοι... αφηστε τη Δημαρχεια να κανει τα σωστα εργα ωστς να δουμε κι εμεις οι απλοι πολιτες τι συνεβη με τα χρηματα αυτα που εξαφανιστηκαν για εγρα που ουδεποτε εγιναν απο το δημο αστακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad