Παναγιώτης Στάϊκος εναντίον Λάκη Λαζόπουλου: «Διάλεξε κύριε Λαζόπουλε, τελικά τι είσαι;» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος εναντίον Λάκη Λαζόπουλου: «Διάλεξε κύριε Λαζόπουλε, τελικά τι είσαι;»

Ο κύριος Λαζόπουλος είναι αλήθεια πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Πιστεύει πως είναι πολύ έξυπνος, ενώ δεν είναι τίποτα πάρα πάνω από μια ασήμαντη μετριότητα. Πιστεύει πως τα γραπτά του αναδύουν ευφυΐα και δημιουργούν σάτιρα.

Τότε εάν ο Λαζόπουλος είναι ευφυής, ο Τσιφόρος, ο Σουρής και πολύ περισσότερο ο Αριστοφάνης τι ήταν; Ή μήπως κύριε Λάκη πιστεύεις, ότι είσαι ο διάδοχος του Αριστοφάνη στην εποχή σου, όπως είπε ένας πληρωμένος βλάξ; Εδώ δεν γελάνε απλά, αλλά ξεκαρδίζονται.

Ο κύριος Λάκης πιστεύει πως είναι σπουδαίος κωμικός. Εκεί που χέζανε ο Αυλωνίτης, ο Βέγγος η Βασιλειάδου και ο Λογοθετίδης φύτρωσε ο Λάκης!!!

Στην εποχή μας είναι αλήθεια πως ελάχιστες πραγματικές αξίες επιπλέουν. Εκείνα που πάντα επιπλέουν είναι οι φελλοί και τα σκατά. Εσείς αλήθεια σε ποια κατηγορία θέλετε να κατατάξουμε τον κύριο Λαζόπουλο; Μήπως στις πραγματικές αξίες;

Στο φτηνό εμπόρευμά του διαλαλάει, ότι είναι αριστερός. Έτσι είναι οι πραγματικοί αριστεροί; Πλάκα θα έχει να μας πει, πως πιστεύει και στην ταξική πάλη!!! Σίγουρα πιστεύει στο χρήμα και μάλιστα στο πολύ χρήμα, για το οποίο πουλάει τα πάντα για να το αποκτήσει. Οι πόρνες αφού η ζωή τις αδίκησε, πουλάνε το κορμί τους, οι περισσότερες όμως δεν πουλάνε την ψυχή τους. Ο κύριος Λαζόπουλος όμως πουλάει και την ψυχή του για το χρήμα.

Άκου εκεί 3.000.000 ΕΥΡΩ έβγαλε το 2011 στο εξωτερικό, όταν τα εκατομμύρια των Ελλήνων μεταξύ των οποίων και εγώ βγάλαμε από ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης. Αλλά μην είμαστε τόσο αυστηροί με το παιδί. Αμάρτησε για την τέχνη. Τα έβγαλε λέει για την τέχνη, για να κάνει διεθνή παραγωγή. Δεν μας είπε πόσα ακόμη έχει. Γιατί εγώ με πολύ καλές σπουδές και πολύ σκληρή δουλειά 35 χρόνων Ιατρικής, είναι γνωστό ότι τα εγγόνια μου μένουν στο ενοίκιο (όχι ότι πεινάνε) και όλα και όλα τα χρήματα που έχω, είναι όπως και των περισσότερων Ελλήνων ίσα για την κηδεία μου (υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες οι οποίοι δεν έχουν ούτε για την κηδεία τους).

Κάθε αριστερός μπορεί να λέει, ότι τα 3 ή 13 εκατομμύρια ΕΥΡΩ που μπορεί να έχει μετρητά όπως ο κύριος Λαζόπουλος, τα έχει νόμιμα. Είναι όμως ηθικό να έχει ένας αριστερός 13.000.000 ΕΥΡΩ μετρητά; Λιασμένη βοϊδόπ…τσα που χάθηκε!!!

Ο κύριος Λαζόπουλος σαν γνήσιος Μαρξιστής-Λενινιστής απλά είναι και διεθνιστής (για την διεθνή παραγωγή τα έβγαλε έξω τα φράγκα) και αδίκως τον κατηγορούν η Σπυράκη και ο Γεωργιάδης.

Όχι κυρία Σπυράκη δεν είναι απλά ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, αλλά ο αδίστακτος πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, της ανθρώπινης κατάντιας, της ανθρώπινης εξαθλίωσης, ακόμη και της αρρώστιας.

Ποιος δεν θυμάται όταν η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών αντιμετώπιζε σοβαρότατη ψυχική νόσο, ότι ο κύριος Λαζόπουλος την διαπόμπευε με τον πιο αδίστακτο και χυδαίο τρόπο και εκείνος καμάρωνε και γέλαγε και αυτό το ονομάζει σάτιρα και τέχνη!!!!

Και δεν είχε Τσίπα να ζητήσει τουλάχιστον συγνώμη, όπως κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και τα τσογλάνια (όπως λέει για κάποιους) ή πολύ περισσότερο και οι νταβατζήδες.

Αλήθεια κύριε Λαζόπουλε πίστευες τότε ότι έκανες σπουδαία τέχνη, την οποία βαφτίζεις σάτιρα, προκειμένου να εξαγνιστείς;

Η μήπως εσύ που πιστεύεις, ότι είσαι μεγαλοφυΐα, δεν κατάλαβες ότι η γυναίκα ήταν βαριά άρρωστη;

Γιατί αν πραγματικά δεν το κατάλαβες, θα πρέπει να σε απαλλάξουμε για λόγους βλακείας.

Διάλεξε κύριε Λαζόπουλε τελικά τι είσαι; Βλάξ ή αδίστακτος πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου και της ανθρώπινης δυστυχίας και της αρρώστιας;

Τα δικά μου τα πλούτη είναι η οικογένειά μου, η αγάπη και εκτίμηση των ασθενών μου, αυτές οι επιστημονικές διακρίσεις και αρκετές ακόμη, που για όλα αυτά αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Ενώ εσύ είσαι πολύ δυστυχισμένος. Η δυστυχία σε είχε οδηγήσει σ’ εκείνη την θαλαμηγό εκεί στην Πάρο και στην Νάξο και εσύ ξέρεις τι έγινε εκεί και γιατί σας την χάρισαν οι Λιμενικοί!!!!

Υ.Γ. 1

Κύριε Τσίπρα υπάρχουν κάτι κοπριές που μπλέκονται στα πόδια σας και σας μολύνουν. Πιστεύω ότι δεν τις έχετε ανάγκη και εάν τους δώσετε μια κλωτσιά σίγουρα έχετε να κερδίσετε.

Υ.Γ. 2

Honore de Balzac στον Επαρχιακό Γιατρό λέει: 

Υπάρχουν κάτι δυστυχισμένα πλάσματα, που σέρνουν ένα σωρό από σάρκες μέσα στον βούρκο και μου προκαλούν ενστικτωδώς τον δίχως όρια οίκτο μου!!!!

Κύριε Λαζόπουλε εμένα με την κατάντια σας δεν μου προκαλείτε γέλιο, αλλά μόνο οίκτο!!!

Αστακός 16/1/2015

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Μετεκπαιδευθείς σε: 
Υπερήχους, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 
και σε Ιατρείο Βρογχικού Άσθματος και Σπιρομετρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad