Σχολική εκπαιδευτική εκδρομή Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού - Ανακοίνωση προς τα τουριστικά γραφεία - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Σχολική εκπαιδευτική εκδρομή Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού - Ανακοίνωση προς τα τουριστικά γραφεία

Το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού διοργανώνουν από κοινού εκπαιδευτική επίσκεψη για τις τάξεις ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα).

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου, με ώρα αναχώρησης 08:00 από την πλατεία Αγίου Νικολάου Αστακού και άφιξης 22:00 στο ίδιο σημείο. Για τη μετακίνηση των μαθητών θα χρειαστεί ένα λεωφορείο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο της διεύθυνσης του Δημοτικού Σχολείου Αστακού μέχρι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 09:00. 

Το άνοιγμα των φακέλων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 10:00, παρουσία των διευθυντών των δύο μονάδων και των εκπαιδευτικών Σαμαντά Γεωργίου και Βαλάρη Κωνσταντίνας.

πηγή: dimotikoastakoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ