Σε τίτλους :
Αρχική » » Ο... εξωτικός Αστακός!

Ο... εξωτικός Αστακός!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, 11:31 | 2 σχόλια

Μετά την δενδροφύτευση που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή τις προηγούμενες ημέρες στον παραλιακό δρόμο και την πλαζ, η εικόνα του Αστακού άλλαξε!

Την φυσική του ομορφιά συμπλήρωσαν οι Φοίνικες στην πλαζ, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έκαναν τον Αστακό ακόμα πιο όμορφο, να θυμίζει... εξωτικό μέρος!

Οι δυνατότητες και οι προοπτικές του Αστακού ως τουριστικό μέρος, είναι πάρα πολύ μεγάλες, και όπως βλέπετε, χρειάστηκε μόνο μία απλή κίνηση για να αλλάξει η εικόνα του. Ευχόμαστε τέτοιες κινήσεις να συνεχιστούν και επιτέλους οι διοικούντες να εκμεταλλευτούν αυτή την φυσική ομορφιά που διαθέτει ο Αστακός, δίνοτας έτσι την δυνατότητα στον τόπο να αναπτυχθεί τουριστικά, κάτι που θα ωφελήσει την τοπική κοινωνία...(φώτο: Μ.Π.)


Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2015 - 10:49 μ.μ.

Ωραία, αλλά αν δεν φτιαχτεί ο δρόμος θα το σκεφτούμε πολύ να έρθουμε στον εξωτικό Αστακό... Γιατί το μπανάκι θα μας στοιχίσει ακριβά μετά, στο συνεργείο...

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2015 - 9:51 μ.μ.

φτιαξτε το δρομο επιτελους ελεος απο πλατυγιαλι μεχρι αγ δημητριο

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA