Οθόνη σε νταλίκα δείχνει τη δυνατότητα προσπέρασης! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Οθόνη σε νταλίκα δείχνει τη δυνατότητα προσπέρασης!

Σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα ατυχήματα από προσπεράσεις φορτηγών σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης, μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στην Αργεντινή σε συνεργασία με τη Samsung δημιούργησαν μια πολύ έξυπνη ιδέα. Ενσωμάτωσαν στο πίσω μέρος μιας νταλίκας μια τεράστια οθόνη στην οποία προβάλλεται η κίνηση του δρόμου εμπρός. Έτσι ο οδηγός του οχήματος που έρχεται πίσω της έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο αντίθετο ρεύμα και ανάλογα προχωρά στην πραγματοποίηση της προσπέρασης.

Πρόκειται για μια ιδέα που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, η οποία, βέβαια, θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και να μειώσει τα -συνήθως θανατηφόρα- ατυχήματα από τις προσπεράσεις φορτηγών.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ