Σε τίτλους :
Αρχική » , » Οθόνη σε νταλίκα δείχνει τη δυνατότητα προσπέρασης!

Οθόνη σε νταλίκα δείχνει τη δυνατότητα προσπέρασης!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015, 18:57 | 0 σχόλια

Σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα ατυχήματα από προσπεράσεις φορτηγών σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης, μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στην Αργεντινή σε συνεργασία με τη Samsung δημιούργησαν μια πολύ έξυπνη ιδέα. Ενσωμάτωσαν στο πίσω μέρος μιας νταλίκας μια τεράστια οθόνη στην οποία προβάλλεται η κίνηση του δρόμου εμπρός. Έτσι ο οδηγός του οχήματος που έρχεται πίσω της έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο αντίθετο ρεύμα και ανάλογα προχωρά στην πραγματοποίηση της προσπέρασης.

Πρόκειται για μια ιδέα που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, η οποία, βέβαια, θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και να μειώσει τα -συνήθως θανατηφόρα- ατυχήματα από τις προσπεράσεις φορτηγών.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο…
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA