Σπείρα γέμιζε τη Δυτική Ελλάδα με ναρκωτικά από την Αλβανία (φωτό-video) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιουνίου 2015

Σπείρα γέμιζε τη Δυτική Ελλάδα με ναρκωτικά από την Αλβανία (φωτό-video)

Σπείρα που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και τις διακινούσε σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας, εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Μετά από επιχείρηση που έκαναν στο Μεσολόγγι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανός ενώ βρέθηκαν περισσότερα από 30 κιλά χασίς.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο Αλβανούς, ηλικίας 46 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν μέλη της σπείρας.

Πώς τους βρήκαν

Όσον αφορά την εξάρθρωση της σπείρας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, κατά την διάρκεια των ερευνών τους. Έτσι, τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση στο Μεσολόγγι, όπου εντόπισαν τον 46χρονο και τον 23χρονο να φορτώνουν δέματα με χασίς σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του 28χρονου.

Όταν ο 46χρονος και ο 23χρονος είδαν τους αστυνομικούς, μπήκαν στο αυτοκίνητο και ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, για να ξεφύγουν. Ταυτόχρονα άρχισαν να πετούν έξω από το αυτοκίνητο την ποσότητα του χασίς, που είχαν ήδη φορτώσει. Τελικά οι δύο άνδρες κατάφεραν να ξεφύγουν, χρησιμοποιώντας το τοπικό οδικό δίκτυο

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί μάζεψαν από την άσφαλτο 27 δέματα που περιείχαν 18 κιλά χασίς ενώ έπειτα από λίγη ώρα συνέλαβαν σε περιοχή του Μεσολογγίου τον 28χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, 13 κιλά χασίς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας, ο 46χρονος, μέσω εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία,
εισήγαγε τις ποσότητες του χασίς από την γειτονική χώρα και τις αποθήκευε στο σπίτι του 28χρονου στο Μεσολόγγι.

Στη συνέχεια ο ίδιος μαζί με τον 23χρονο διακινούσαν τις ποσότητες του χασίς σε τρίτα άτομα, τα οποία τις πωλούσαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου
ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου και του 23χρονου.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Astynomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad