Σε τίτλους :
Αρχική » » Τελετή λήξης των τμημάτων του γυμναστηρίου Energym

Τελετή λήξης των τμημάτων του γυμναστηρίου Energym

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015, 22:03 | 0 σχόλια

Την τελετή λήξης των τμημάτων του πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημαρχείου το γυμναστήριο ENERGYM. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, προγράμματα γυμναστικής, καθώς και μοντέρνες χορογραφίες (kid aerobic - hip hop).

Σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο τα μικρά παιδιά εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τη χάρη τους στο χορό, την ακρίβειά τους στη γυμναστική, καθώς και με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους στο μοντέρνο χορό και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους. 

Το γυμναστήριο και η υπεύθυνη Κούτσικου Αγγελική ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους γονείς και τα παιδιά καθώς και τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία. Ευχαριστεί επίσης το MAKE ART για τον στολισμό και την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δείτε φωτογραφίες: 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA