Αστακός: Τουρνουά μπάσκετ 3on3 "Beyond your limits" vol. V - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2015

Αστακός: Τουρνουά μπάσκετ 3on3 "Beyond your limits" vol. V

3on3 Basketball Tournament "Beyond your limits" vol. V - Astakos 2015

Σε μια δύσκολη εποχή θέλουμε να είμαστε για ακόμη μια φορά πιστοί στο ραντεβού μας, η κρίση μπορεί να μαστίζει την οικονομία και τα συναισθήματα αλλά το ραντεβού που έγινε θεσμός παραμένει ακλόνητο.

Το φτωχό τουρνουά Μπάσκετ "Beyond your Limits" για φέτος θέλει να δείξει πως σε αυτή την εποχή η καλή παρέα, η θέληση και η προσπάθεια αρκούν για να χαμογελάσεις και να προσφέρεις στον εαυτό σου την μοναδική χαρά που μπορεί να σου προσφέρει ο αθλητισμός. Ζητάμε την βοήθεια όλων των αθλητών και την προσφορά των υπολοίπων για να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Αυγούστου και η συμμετοχή για κάθε συμμετέχοντα θα είναι ένα (1) Ευρώ. Τα χρήματα προορίζονται για τις ανάγκες του τουρνουά και όχι στην κερδοσκοπία, η βοήθεια σας θα μας είναι πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε όλους για τα προηγούμενα υπέροχα χρόνια και σας καλούμε να δώσετε πνοή και συνέχεια με την δράση σας.


- Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3 ως 5 αθλητές, άνω των 16 ετών.
- Η συμμετοχή θα είναι δεκτή μέχρι και τις 5 Αυγούστου (05/08/2015)
- Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6985799536 Νίκος, 6980062363 Δημήτρης.

*Το όνομα κάθε ομάδας είναι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad