Astakos-News: Διαφημίστε οικονομικά την επιχείρησή σας μόνο από 10€/μήνα! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2015

Astakos-News: Διαφημίστε οικονομικά την επιχείρησή σας μόνο από 10€/μήνα!

Για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, δεν χρειάζεται πλέον να το πληρώσετε ακριβά. Εμείς στο Astakos-News δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να διαφημιστούν οικονομικά μόνο από 10€ το μήνα!

Διαφημιστείτε τώρα μέσα από το Astakos-News, το μεγάλο ειδησεογραφικό portal του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής, με τους εκατοντάδες αναγνώστες κάθε μέρα! Δώστε στην επιχείρησή σας την δυνατότητα να προβληθεί και να τη γνωρίσει ο κόσμος, αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας.

Επιλέξτε τώρα ένα από τα πολύ οικονομικά προγράμματα που προσφέρουμε, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail στο astakosnews@gmail.com

Σημ. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας logo, banner ή flash banner της επιχείρησής σας σε επίσης πολύ οικονομικές τιμές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad