Παπαδάτου Ξηρομέρου: Προφυλακίστηκαν οι δράστες για την χασισοφυτεία και τον παράνομο καπνό (φωτό) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιουλίου 2015

Παπαδάτου Ξηρομέρου: Προφυλακίστηκαν οι δράστες για την χασισοφυτεία και τον παράνομο καπνό (φωτό)

Όπως έχει γίνει γνωστό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι από τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, οι τρεις δράστες (δύο Έλληνες, ένας 53χρονος και ένας 57χρονος και ένας 35χρονος Αλβανός) που συνελήφθησαν το Σάββατο 11 Ιουλίου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραγωγή, διακίνηση και κατοχή λαθραίου καπνού.

Σήμερα ωστόσο η Αστυνομία δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό που αφορά τον τρόπο παραγωγής και αποθήκευσης του λαθραίου καπνού που εντοπίστηκε στην αποθήκη του 53χρονου στην Παπαδάτου.

Θυμίζουμε πως στη χασισοφυτεία βρέθηκαν 92δενδρύλια ενώ στην αποθήκη του 53χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 4.440 κιλά φύλλων καπνού σε111 δέματα, 13 κιλά και 200 γραμμάρια φύλλων καπνού σε τσουβάλια, αρμάθες φύλλων αποξηραμένου καπνού, λιάστρες με αρμάθες φύλλων καπνού, μηχανή κοπής φύλλων καπνού, μεταλλικές λάμες – εξαρτήματα της μηχανής και ζυγαριά.






πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad