Ξεκίνησαν οι... καλοκαιριάτικες διακοπές του νερού στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησαν οι... καλοκαιριάτικες διακοπές του νερού στον Αστακό

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες οι... κλασσικές πλέον, καλοκαιριάτικες διακοπές του νερού στον Αστακό. Ένα χρόνιο πρόβλημα, που όπως φαίνεται, αφήνει αδιάφορους τους υπεύθυνους. Τι κι αν ο κόσμος, ντόπιοι και επισκέπτες, κάθε καλοκαίρι διαμαρτύρονται γι' αυτή την κατάσταση,  φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων...

Μάλιστα, μια πολίτης γράφει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά,το νερό κομμένο..Όχι λόγω απλήρωτου λογαριασμού, αλλά λόγω ακραίας αδιαφορίας και ανευθυνότητας των "υπευθύνων". Και πάντα στη μέση του καλοκαιριού!! Ε,να μη ζήσουμε την συγκλονιστική εμπειρία του να κάνουμε μπάνιο με μπουκάλες?? Δεν θα ήταν γνήσιο Αστακιώτικο καλοκαίρι... Τελικά τίποτα δεν αλλάζει ποτέ σε αυτόν τον τόπο... Live your myth in Astakos!!!!»


2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ΑΡΕΤΑΚΙΑ μην σπατε άλλα αυγά στο κατεστημένο ή μάλλον σπαστετα και φτιάξτε καμιά ομελέτα στο Στράτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad