Αναφορά Μπαρμπαρούση, για τη μεταβολή του προγράμματος αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2015

Αναφορά Μπαρμπαρούση, για τη μεταβολή του προγράμματος αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, έκανε Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας την εξώδικη καταγγελία των νεφροπαθών του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου προς τον Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κ. Δημητρίου Δάτσικα, τόσο για την απαράδεχτη μεθόδευση για περικοπές στις βάρδιες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, όσο και για την προτροπή - αβάντα του ιδίου ιατρού, για εξυπηρέτηση των ασθενών από ιδιωτική κλινική της περιοχής.



Η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει τα φαινόμενα σήψης στην Δημόσια Υγεία, ποσό δε μάλλον όταν αυτά εκφράζονται από επίσημα χείλη (διευθυντής Μ.Τ.Ν). Καθώς επίσης και την αγωνιώδη προσπάθεια διαφόρων φορέων να ενισχύσουν, παντοίων τρόπων, ιδιωτικούς φορείς καταβαραθρώνοντας παράλληλα την Δημόσια Υγεία, που σε συνδυασμό με την γενικότερη αδιαφορία και αδυναμία της πολιτείας έχουν φτάσει την Υγεία στο Νομό μας στο χείριστο σημείο.


Ολόκληρη η Αναφορά - Εξώδικο των Νεφροπαθών του Γ.Ν.Α.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad