Τροχαίο με δυο νεκρούς στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2015

Τροχαίο με δυο νεκρούς στο Αγρίνιο

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην άσφαλτο στην περιοχή του Αγρινίου.

Θανατηφόρα υπήρξε η σύγκρουση μοτοσικλέτας με ποδήλατο που σημειώθηκε χθες γύρω στις 22.00, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου - Εμπεσού, στο ύψος του κόμβου Αμαλίας.

Νεκροί ο οδηγός της μηχανής και ο ποδηλάτης. O μοτοσικλετιστής ετών 29 από τα Τριαντέικα και ο ποδηλάτης ετών 34 από το Αγρίνιο.

Ελαφρά τραυματίστηκε και τρίτο άτομο, 53χρονος οδηγός άλλου δικύκλου, σταθμευμένου στην άκρη του δρόμου, πάνω στο οποίο έπεσε η μηχανή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μηχανή κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην κατεύθυνση προς Ελαιόφυτο όταν με σφοδρότητα συγκρούστηκε με ποδήλατο το οποίο στην κυριολεξία διέλυσε. Η μηχανή μάλιστα μετά από την εκτροπή της σύρθηκε εκατοντάδες μέτρα και συγκρούστηκε και με άλλο δίκυκλο (παπάκι) που έτυχε εκείνη τη στιγμή να είναι στην άκρη του δρόμου αλλά και με ένα όχημα.

Μοτοσικλετιστής και ποδηλάτης βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε και ο οδηγός του δικύκλου πάνω στο οποίο κατέληξε η μηχανή.


 


πηγή: agrinionews - Φωτογραφίες: agrinionews / aerasnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad