Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου με πολλά... μπιπ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου με πολλά... μπιπ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου την περασμένη Κυριακή μάθαμε ότι συνέβησαν απίστευτα πράγματα που ευτελίζουν το ποιο σημαντικό όργανο του Δήμου.

Όπως μας μετέφεραν αυτήκοες μάρτυρες, ακούστηκαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκφράσεις και χαρακτηρισμοί, που για να τους αναπαράγουμε πρέπει να βάλουμε πάνω δεξιά το σήμα αυστηρώς ακατάλληλο.

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε ο κ. Ηλίας Γεωργαλής από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή, με πολύ βαριές εκφράσεις από την πλευρά του κ. Πανταζή. Αφορμή ένα σχόλιο στο Facebook του κ. Γεωργαλή, που αφορούσε τις πρόσφατες εκδηλώσεις στον Αστακό από τον Ν.Α.Ο.ΑΣ. Ο κ. Ηλίας Γεωργαλής μίλησε για τραμπουκισμούς που δεν θα περάσουν και χρειάστηκε επέμβαση δημοτικών συμβούλων και του Αντιδημάρχου κ. Λαϊνά για να ηρεμήσει ο κ. Πανταζής ο οποίος κινήθηκε προς τον κ. Γεωργαλή. Μάλιστα είχαμε οργισμένη αντίδραση του κ. Λυμπεράτου, ο οποίος διέκοψε την συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά στην διάρκεια της διακοπής τα μπιπ αιωρούνταν συνεχώς.

Το σχόλιο του κυρίου Γεωργαλή στο facebook που ήταν η αφορμή για το επεισόδιο ήταν το εξής:

«Ρωμαϊκη φιέστα χθες στον Αστακό. Με τις ευλογίες της τοπικής ελιτ-μη χέσω-.Θέαμα για ολη την οικογένεια βεγγαλικά, χορεύτριες, μαλλί της γριάς,μπουφέδες, σαμπάνιες, ορχήστρες (ολα τα σφάζω).
Τα χωριά ερημώνονται, η τοπική οικονομία καταρρέει, οι υποδομές διαλύονται, το νερό είναι για ανθεκτικά μεταλλαγμενα ζώα, αλλά δεν κωλώνει κανείς..Οι νυφίτσες στον "Ρότζερ Ράμπιτ" εξαϋλώθηκαν απ΄το γέλιο τους..»

πηγή: mytikaspress


1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ .ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΌΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΆΤΥΧΟΣ, ΜΈΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΊΧΑΜΕ ΤΗ ΜΊΑ ΒΑΛΊΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΑΖΕΨΕ ΑΥΤΉ, ΜΑΣ ΠΡΟΈΚΥΨΕ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΕΙ .
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΤΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad