Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α. στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α. στον Αστακό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ιδιαίτερα σημαντική προσέλευση διαιτητών της Ε.Π.Σ.Α το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο διαιτησίας που γίνεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Όπως και πέρσι το σεμινάριο έγινε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Αστακό. Ξεκίνησε τις εργασίες του χτες 29/8 και ολοκληρώθηκε σήμερα 30/8 το μεσημέρι.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ΚΕΔ/ΕΠΟ Κύρου Βασάρα ο οποίος ήταν ο επίσημος ομιλητής του σεμιναρίου δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί. Στην θέση του ήταν ο εκπαιδευτής της Α κατηγορίας Χρυσόστομος Μάνθος ο οποίος και ανέπτυξε θέματα διαιτησίας.

Ομιλητές επίσης ήταν οι Πάνου Γρηγόριος παρατηρητής της Σουπερ Λίγκα με θέμα «Θέσεις Βοηθού στο Γήπεδο – Προετοιμασία Διαιτητικής ομάδας» καθώς και ο Καψάλης Παναγιώτης με θέμα «Ενημέρωση κανόνων ποδοσφαίρου».
 
Στην διάρκεια του σεμιναρίου έγιναν και αγωνιστικά τεστ των διαιτητών.
 
Η σύνθεση της νέας επιτροπής διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΝΑ)Από αριστερά: Γιώργος Κωνσταντίνου (μέλος), Βασίλης Νικολέτας (πρόεδρος), Παναγιώτης Καψάλης (μέλος)

Χρυσόστομος Μάνθος (εκπαιδευτής 1ης κατηγορίας) καλεσμένος ομιλητής

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad