Σε τίτλους :
Αρχική » » Aπεργία του Εμπορικού Συλλόγου Αστακού

Aπεργία του Εμπορικού Συλλόγου Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016, 01:03 | 0 σχόλια

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ «ΕΡΜΗΣ»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αστακού, μετά από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του στις 27/01/2016, αποφάσισε να συμμετέχει στην Γενική 24ωρη Απεργία την 4η Φεβρουαρίου του 2016 και ημέρα Πέμπτη.

Καλούμε, λοιπόν, τους συναδέλφους επαγγελματίες σε καθολικό κλείσιμο των μαγαζιών τους, την ημέρα αυτή, ως αντίδραση στο νέο ασφαλιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης.

Εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση στα όρια του οριστικού λουκέτου ανίκανου, να δεχθεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος κάθε φορά που λέει «δόξα τω Θεό» επιβίωσα και πάλι, στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση, δέχεται κατά ρυπάς, νέες εκπλήξεις και προβλήματα «λερναίας ύδρας», που κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του, να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                    Η Γραμματέας 
                                         Παπαϊωάννου Χρήστος   Τσάρκου Φραντζέσκα


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA