Νέα νίκη για τον Αίολο Αστακού - Έκλεισε αήττητος τον πρώτο γύρο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιανουαρίου 2016

Νέα νίκη για τον Αίολο Αστακού - Έκλεισε αήττητος τον πρώτο γύρο!

Επιβλητική εμφάνιση για ένα ακόμη ματς πραγματοποίησε ο Αίολος Αστακού, που πέρασε σαν σίφουνας από την Κατερίνη, επικρατώντας του Πιερικού Αρχέλαου με 77-59 και έκλεισε τον πρώτο γύρο αήττητος!
 
Η σημαντική απουσία του Τάσου Χαρισμίδη καλύφθηκε εκ των έσω, με τον Μιχάλη Κουταλιανό να βλέπει τους παίκτες του να ακολουθούν πιστά το πλάνο που είχε χαράξει, μπαίνοντας δυνατά από την αρχή και κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Η αμυντική προσήλωση ήταν το βασικό σημείο αναφοράς και από το πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά άρχισε να ξεφεύγει: 10-29! Οι μηχανές συνέχισαν στο φουλ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το εκκωφαντικό 19-44. Ο τεχνικός της ομάδας μας έδωσε ξανά ευκαιρίες σε όλους, βλέποντας τη διαφορά να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και τους παίκτες να εκπληρώνουν την αποστολή τους. 

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Άλκης Παππάς με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι οι Βασίλης Κιτσούλης, Νίκος Κακλαμάνος και Νίκος Ψωμάς-Λυμπάρης με 15, 14 και 10 πόντους, αντίστοιχα. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι δύο νεαροί Αστακιώτες Καλαντζής και Μπεκατώρος. 

Δεκάλεπτα: 10-29, 19-44, 42-61, 59-77.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τσιλιγκαρίδης, Καλτσούνας, Γκοντόπουλος 9(2), Παρμαξίδης 4(1), Γκογκίδης 13(2), Παπαδόπουλος 8, Σουκάρας, Παπανικολάου, Ασημάκης 13, Ζησόπουλος 2, Μουρίκης, Οικονόμου 10.

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 8, Καλισώρας, Μπεκατώρος, Παππάς 22(3), Μακρής 2, Θανόπουλος, Κακλαμάνος 14(4), Κιτσούλης 15(1), Καλαντζής, Κατσαρές 6, Λυμπάρης 10, Δουρούκης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad