Αλλαγή ώρας του αγώνα Αίολος - Ανατόλια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2016

Αλλαγή ώρας του αγώνα Αίολος - Ανατόλια

Δυο αλλαγές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανακοίνωσε η ΕΟΚ, με τα παιχνίδια του Αίολου Αστακού με το Ανατόλια και του Έσπερου Πατρών με τον Εργοτέλη να διεξάγονται νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε πως ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των σωματείων ΑΜΣ Αίολος Αστακού-ΣΑΑΚ Ανατόλια θα διεξαχθεί στις 20/3/2016 και ώρα 14.00 αντί 17.00 για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων.

Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Έσπερος ΑΟΠΑ – ΓΣ Εργοτέλης για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 27/03/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Παν. Αλεξιώτισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad