Και επίσημα στην Α2 ο Αίολος Αστακού! Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ εκτός έδρας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Απριλίου 2016

Και επίσημα στην Α2 ο Αίολος Αστακού! Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ εκτός έδρας!

Στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, ο Αίολος Αστακού επικράτησε της ΑΕΛ με 66-68 στο κλειστό του Αλκαζάρ και κλείδωσε και μαθηματικά την άνοδό του στην Α2!

Με μεγάλο νικητή τον Αίολο Αστακού έληξε το ντέρμπι πρωτοπόρων του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Οι Αιτωλοκαρνάνες κατάφεραν να περάσουν με «διπλό» από το κλειστό του Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ και σε ένα ματς-πραγματικό ντέρμπι που έληξε 66-68, να παραμείνουν αήττητοι στη σεζόν και να αποδείξουν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της κατηγορίας.

Στην 3η θέση ανέβηκε ο Γ.Σ. Λάρισας που πέρασε από τον Πολύγυρο, ενώ η Ευκαρπία επικράτησε δύσκολα του Άργους Ορεστικού και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή.

Τέλος, η Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στο Αγρίνιο που ουσιαστικά θέτει τους Τιτάνες στην τελευταία θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:
Ερμής Λαγκαδά-Πιερικός 49-54
ΑΕΛ-Αίολος Αστακού 66-68
ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Αγρίνιο 76-68
Ευκαρπία-Άργος Ορεστικό 82-79
Ανατόλια-Στρατώνι 73-57
Πολύγυρος-ΓΣΛ
Ιωνικός Ιωνίας-Καστοριά
Ρεπό: Τιτάνες Παλαμά

Επόμενη αγωνιστική (27η, 17/04):
Πιερικός-ΑΕΛ
Αίολος Αστακού-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης
Τιτάνες Παλαμά-Αγρίνιο
Άργος Ορεστικό-Ερμής Λαγκαδά
Στρατώνι-Ευκαρπία
ΓΣΛ-Ανατόλια
Καστοριά-Πολύγυρος
Ρεπό: Ιωνικός Ιωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad