Εμπορικός Σύλλογος Αστακού: Όχι στη μετατροπή του όρμου του Αστακού σε «νεκροταφείο» παροπλισμένων πλοίων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2016

Εμπορικός Σύλλογος Αστακού: Όχι στη μετατροπή του όρμου του Αστακού σε «νεκροταφείο» παροπλισμένων πλοίων

EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
«ΕΡΜΗΣ»


Mετά από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου, στις 13/05/2016, μετά το επείγον κάλεσμα του προέδρου, λόγω του θέματος που προέκυψε από την απόφαση, που πάρθηκε από το Δήμο Ξηρομέρου στις 10/05/2016, για την ενεργοποίηση του όρμου του Αστακού, ως αγκυροβόλιο παροπλισμένων πλοίων, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία των μελών του, ότι δεν επιθυμούμε την μετατροπή του όρμου του Αστακού σε «νεκροταφείο» παροπλισμένων πλοίων.

Ο σύλλογός μας, θα ταχθεί ενάντια σε περαιτέρω κινήσεις του Δήμου Ξηρομέρου, που θα προωθούν την ενεργοποίηση της ανωτέρω απόφασης, η οποία θεωρούμε ότι οδηγεί σε μεγαλύτερη υποβάθμιση περιβαντολλογικά και οικονομικά, του ήδη «πάσχοντα» Αστακού.

Οι κινήσεις διαμαρτυρίας μας, συμπορεύονται πλήρως με την κοίνη γνώμη του τόπου και βρίσκονται αλληλέγγυες με τις αρνητικές αποφάσεις, ως προς το θέμα, και άλλων τοπικών συλλόγων, όπως ο σύλλογος επαγγελματιών αλιέων, γυναικών, οικοδόμων, πολυτέκνων κ.α.

Ο πρόεδρος
Παπαϊωάννου Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad