Παναγιώτης Στάϊκος: Μια αριστουργηματική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Μια αριστουργηματική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού

Για άλλη μια χρονιά η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού το βράδυ της περασμένης Τρίτης 3/5/2016, στην πολύ όμορφη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η οποία είχε κατασκευαστεί επί Δημαρχίας μου, μας χάρισε άλλη μια αριστουργηματική παράσταση, σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα: Γέρμα, δημιουργώντας μας συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, υπό την Διδασκαλία, Σκηνική Προσαρμογή και καθοδήγηση του Σπουδαίου Δάσκαλου, Συνταξιούχου Γυμνασιάρχη και φίλου Λάμπρου Πιτσούλια, σε κουστούμια εποχής Αρετής Γριστίπη, Σκηνικά Δέσποινας Κάντζου Πλούμη, Μουσική επιμέλεια Δημήτρη Γεωργαλή.

Οργάνωση παραγωγής: Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα στα παιδιά, τα οποία αγάπησαν τους ρόλους τους και τους απέδωσαν καταπληκτικά κάνοντάς μας πολύ Υπερήφανους!!!!

Αστακός 3/5/2016

Ευχαριστώ για την φιλοξενία .
Παναγιώτης Στάικος 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad