Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντησή μου προς τον κύριο Τριανταφυλλάκη και την ανακοίνωση του Ι.Σ. Ι.Π. Μεσολογγίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντησή μου προς τον κύριο Τριανταφυλλάκη και την ανακοίνωση του Ι.Σ. Ι.Π. Μεσολογγίου

Αγάπη και μόνο αγάπη. Συνεργασία για τον άρρωστο και μόνο συνεργασία!!!! Δεν θέλω να μπω σε καμία περίπτωση ανάμεσα σε αυτά που γράφτηκαν και σε αυτά που ελέχθησαν στην συνεδρίαση, αφού το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, γιατί φεύγοντας τους είπα γράψτε ότι θέλετε. Τα άλλα είναι μπόλικη σάλτσα και μάλιστα πολύ νόστιμη, με φιλότιμη προσπάθεια να αρέσει σε όλους, αφού παρουσία μου δεν υπήρξε καμία σύσταση ή επίπληξη!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Αγαπητέ μου Γιάννη.

Νομίζω πως για δεύτερη φορά με αδικείς και με προσβάλεις, όταν μου ζητάς να ζητήσω συγνώμη από την κυρία ..., όταν αυτό δεν μου ζητήθηκε ούτε από τον Ιατρικό Σύλλογο, ο οποίος είχε το δικαίωμα, αλλά όπως είπε ο Γραμματέας του Συλλόγου κύριος Τριβλής, μου είπε να δείξω κατανόηση για μην φθάσω το θέμα στα Δικαστήρια και να θεωρηθεί το θέμα λήξαν.

Ασφαλώς εάν ένοιωθα, πως είχα φερθεί λάθος, θα είχα ζητήσει ήδη συγνώμη!!!
Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και εγώ θέλω να είμαι φίλος με όλους, εγώ δεν θέλω να μου ζητήσεις συγνώμη, αλλά όπως σου ζήτησα, θέλω από εσένα σε ανάλογο περιστατικό να πάρεις εσύ το ασθενοφόρο, γιατί πιστεύω πολύ σε εσένα και το ξέρεις και το έχω γράψει και πολλές φορές Δημόσια. Να πάρεις εσύ το ασθενοφόρο, γιατί εγώ γέρασα πλέον.

Πάντως εγώ δηλώνω κατηγορηματικά:
Πως στην περίπτωση που δεν υπάρχει οδηγός βάρδιας και συμβεί περιστατικό που απειλείται η ζωή του ασθενή, τότε εγώ θα το πάρω και όποιος έχει αντίθετη άποψη, να ειδοποιήσει την αστυνομία και όχι να προσπαθήσει να με εμποδίσει, για να είμαστε φίλοι και μόνο φίλοι, με αγάπη και μόνο αγάπη και συνεργασία και μόνο συνεργασία, για το καλό του ασθενή!!


Αστακός 1/6/2016

Φιλικά
Παναγιώτης Στάϊκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad