Δήμος Ξηρομέρου: Ασφαλές το υπό έλεγχο νερό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουνίου 2016

Δήμος Ξηρομέρου: Ασφαλές το υπό έλεγχο νερό

Η Δημοτική Αρχή με απόλυτη συναίσθηση των καθηκόντων της και της ηθικής υποχρέωσής της να παρέχει στους Δημότες της πιστοποιημένο και απολύτως ασφαλές για την υγεία τους νερό, απευθύνθηκε σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα εργαστήρια, αυτό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παίρνοντας δείγματα νερού από τα τοπικά διαμερίσματα Αστακού, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Σκουρτού, Χρυσοβίτσας (εντός των προσεχών ημερών θα γίνει δειγματοληψία και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου).

Το εργαστήριο τηρώντας κατά γράμμα όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, τόσο κατά την δειγματοληψία, όσο και κατά τη διάρκεια των αναλύσεων, μας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα και με την σειρά μας ενημερώνουμε και εμείς τους πολίτες:

Το υπό έλεγχο νερό είναι ασφαλές. Το μοναδικό πρόβλημα που οι έλεγχοι ανέδειξαν είναι στη Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη. Η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε σε 2 (δύο) μη ελεγχόμενες βρύσες, που βρίσκονται κατά μήκος του αγωγού, πριν τη δεξαμενή και δεν χλωριώνονται. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, το τοπικό Συμβούλιο και τους Αρχηγούς της Αντιπολίτευσης, αποφασίσαμε να σφραγιστούν οι συγκεκριμένες βρύσες, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Ο Αντιδήμαρχος
Λιβάνης Θεόδωρος


2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad