Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήμος Ξηρομέρου: Ασφαλές το υπό έλεγχο νερό

Δήμος Ξηρομέρου: Ασφαλές το υπό έλεγχο νερό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016, 14:30 | 2 σχόλια

Η Δημοτική Αρχή με απόλυτη συναίσθηση των καθηκόντων της και της ηθικής υποχρέωσής της να παρέχει στους Δημότες της πιστοποιημένο και απολύτως ασφαλές για την υγεία τους νερό, απευθύνθηκε σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα εργαστήρια, αυτό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παίρνοντας δείγματα νερού από τα τοπικά διαμερίσματα Αστακού, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Σκουρτού, Χρυσοβίτσας (εντός των προσεχών ημερών θα γίνει δειγματοληψία και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου).

Το εργαστήριο τηρώντας κατά γράμμα όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, τόσο κατά την δειγματοληψία, όσο και κατά τη διάρκεια των αναλύσεων, μας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα και με την σειρά μας ενημερώνουμε και εμείς τους πολίτες:

Το υπό έλεγχο νερό είναι ασφαλές. Το μοναδικό πρόβλημα που οι έλεγχοι ανέδειξαν είναι στη Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη. Η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε σε 2 (δύο) μη ελεγχόμενες βρύσες, που βρίσκονται κατά μήκος του αγωγού, πριν τη δεξαμενή και δεν χλωριώνονται. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, το τοπικό Συμβούλιο και τους Αρχηγούς της Αντιπολίτευσης, αποφασίσαμε να σφραγιστούν οι συγκεκριμένες βρύσες, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Ο Αντιδήμαρχος
Λιβάνης Θεόδωρος


Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2016 - 10:08 μ.μ.

oi brises sta spitia ua sfragistoyn den ntrepomaste ligaki

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2016 - 10:09 μ.μ.

sthn dajameni sto maga pigai exei ena metro laspi

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA