Νίκες για το Ανδρικό και Παιδικό τμήμα του Ηρακλή Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Οκτωβρίου 2016

Νίκες για το Ανδρικό και Παιδικό τμήμα του Ηρακλή Αστακού

Π.Α.Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/10/2016


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ 3-1 

Με τριά γκολ του Θόδωρου Κοτρότσου από το πρώτο ημίχρονο, ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε στο γήπεδο Αστακού τη συνδημότισσα ομάδα της Κανδήλας με σκορ 3-1.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα και οι δύο ομάδες έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι θα πρωταγωνιστήσουν κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκόλ και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κανδήλας πίεσε περισσότερο για την ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα γκολ με πέναλτι. Ευχόμαστε στη φίλη ομάδα της Κανδήλας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ έπαιξαν: Ρηγάλος Γρηγόριος, Κουτσολάμπρος Δημήτριος, Λιβάνης Παναγιώτης, Παπαζήσης Ιωάννης, Ταφάνι Όλσι (Πέρι), Αργύρης Αλέξης (Τζακώστας Σταύρος), Ξενάκης Αλέξης, Τριάντης Σωκράτης (Κολλιάς Παναγιώτης), Λαδάς Γιώργος, Κοτρότσος Θόδωρος (Λίσι Δημήτρης), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης.

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ 6-0 

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, το παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Αετού με σκορ 6-0.

 Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο του Αστακού το Σάββατο το πρωί και παρακολούθησαν τον αγώνα έμειναν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση των μικρών του ΗΡΑΚΛΗ. Η άνετη νίκη με ευρύ σκορ δείχνει την ποιότητα των παιχτών και την προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ και τον προπονητή στα παιδικά τμήματα.

Για το παιδικό του ΗΡΑΚΛΗ έπαιξαν: Κουτρομάνος Ηλίας, Σκουτέρης Χρήστος, Βλαχοπάνος Χαράλαμπος, Δράκος Κωνσταντίνος (1 γκολ), Βλαχοπάνος Ιωάννης, Κολλιάς Ιωάννης του Ανδρέα (2 γκολ), Σόμπολος Ιωάννης, Νάκας Δημήτριος, Κούγγελης Παναγιώτης, Σούλι Τηλέμαχος, Παπαστάμος Νικόλαος (2 γκολ), Στρατούλης Γεράσιμος (1 γκολ), Πόλκας Αντώνης, Καπετανάκης Τίμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad