Ο Νώντας Λαμπρακάκης από το Ξηρόμερο ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Αθήνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2016

Ο Νώντας Λαμπρακάκης από το Ξηρόμερο ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Αθήνας

Ο κ. Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, καθώς εξελέγη, με τις ψήφους 34 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επί 45 παρόντων, μετά από πρόταση της δημοτικής πλειοψηφίας. Κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, η απερχόμενη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Νέλλη Παπαχελά, υπέβαλε την παραίτησή της και με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη αναλαμβάνει τη θέση της αντιδημάρχου Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων.

Ποιος είναι ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Νώντας Λαμπρακάκης κατάγεται από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στην Αθήνα. Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.). Στον Δήμο Αθηναίων εργάστηκε ως Διευθυντής στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης και στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου. Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο, της Ομοσπονδίας Επιστημονικού Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ΠΟΕ – ΟΤΑ και Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γραμματέας επίσης της ΠΑΣΚ Δ.Υ. και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας (Ι.Ν.Ε.) Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διαμερισμάτων και ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.



πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad