Αγρίνιο: Άνδρας χτύπησε και λήστεψε τη νύχτα δύο νεαρές γυναίκες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Νοεμβρίου 2016

Αγρίνιο: Άνδρας χτύπησε και λήστεψε τη νύχτα δύο νεαρές γυναίκες

Ένας 27χρονος είναι ο άνδρας ο οποίος χθες βράδυ επιτέθηκε, χτύπησε και λήστεψε δύο νεαρές, 18 και 25 ετών, γυναίκες στο Αγρίνιο.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ο αδίστακτος δράστης εντοπίστηκε και προσήχθη σήμερα το μεσημέρι (γύρω στις 13:00) στην Αστυνομία όπου μετέβησαν και τα δύο θύματα τα οποία και τον αναγνώρισαν.

Τα κλεμμένα αντικείμενα επιστράφησαν στις παθούσες και ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με τη σε βάρος του δικογραφία για ληστεία.

Ο εν λόγω άνδρας, κάτοικος χωριού του δήμου Αγρινίου, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και άλλες επιθέσεις. Η νυχτερινή δράση του πέραν του σοκ που επέφερε στις δύο γυναίκες προκάλεσε και μεγάλη ανησυχία στο Αγρίνιο και είναι ευτύχημα που συνελήφθη άμεσα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad