Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί τον Δήμο Ξηρομέρου να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του παζαριού στου Κουβαρά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Νοεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί τον Δήμο Ξηρομέρου να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του παζαριού στου Κουβαρά

Αυστηρό μήνυμα στον δήμο Ξηρομέρου στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Τον καλεί να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του παζαριού η οποία τα τελευταία χρόνια λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Κουβαρά χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική.

Σε επιστολή λοιπόν που ο Εμπορικός Σύλλογος απέστειλε στον Πρόεδρο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου -και η οποία κοινοποιήθηκε σε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδος & Νήσων, Επιμελητήριο και δήμο Αγρινίου- αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την απόφασή σας να θέσετε προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου στις 4-11-2016 το θέμα 2 της ημερήσιας διάταξης (ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ), σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η υπ. αριθμ. 154060/6944/2-12-2015 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου σύμφωνα με την οποία η απόφαση για την πραγματοποίηση της εν λόγω εμποροπανήγυρης λήφθηκε κατά παράβαση καθότι δεν πρόκειται για εμποροπανήγυρη επ’ ευκαιρία κάποιας θρησκευτικής ή επετειακής εορτής ούτε πρόκειται για παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που τελείται μια φορά το χρόνο.
Κατόπιν τούτου και επειδή και από την πλευρά μας θεωρούμε την συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη παράνομη και καταχρηστική σας καλούμε να μην προβείτε και φέτος σε σχετική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και τα μέλη του επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους σε σχέση και με την απόφασή σας αλλά και με τις συνθήκες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad