Ανακοίνωση - Ενημέρωση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη προς τους πολίτες του Δήμου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση - Ενημέρωση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη προς τους πολίτες του Δήμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            Αστακός, 20.01.2017
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδημότες/ Συνδημότισσες,
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου,

Επειδή η Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προσπάθησε να πείσει τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι δεν κατηγορείται για κανένα αδίκημα, δεν θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου και ότι όλα αυτά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο είναι μυθεύματα του Δημάρχου, είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς και για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, να σας γνωρίσω τα εξής:

1. Η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα στις 28/2/2017 θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορούμενου στο Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
  • Απιστία κατ’ εξακολούθηση
  • Ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. Α.Β.Μ.: Β16/362 και Α.Β.Ω.: 976/2016/17-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

2. Επίσης στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ξανά η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα τη 01/03/2017 ενώπιων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
  • Πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση
  • Ψευδή βεβαίωση κατ΄εξακολούθηση
Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. ΑΒΜ: Α16/990 και Α.Β.ΚΛ.:142/2016/4-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για τα παραπάνω αδικήματα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης.

Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση των ανωτέρω στοιχείων, είμαστε στη διάθεσή σας.

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος


1 σχόλιο:

  1. Δε κοιτάς να φτιάξεις κανένα δρόμο, που στο δρόμο καθημερινώς κάποιοι βγάζουν το μεροκάματό τους, κοιτάς να γνωστοποιήσεις πράγματα τα οποία δεν ενδιαφέρουν άμεσα του δημότες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad