Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Συγχαρητήρια στη Θεατρική Ομάδα μαθητών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2017

Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Συγχαρητήρια στη Θεατρική Ομάδα μαθητών Αστακού

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

Η Θεατρική Ομάδα των μαθητών των σχολείων του Αστακού παρουσίασε τη νέα της δουλειά. Είναι το έργο του Λόρκα «Η θαυμαστή Μπαλωματού». Η Θεατρική Ομάδα με συνεχή και εξαιρετική παρουσία επί 18 χρόνια, αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Είναι χρέος μας να την βοηθήσουμε να συνεχίσει.

Οι πολύ καλές κριτικές που ήδη πήρε η παράσταση δεν αποτελούν έκπληξη. Έτσι μας έχουν συνηθίσει. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ο φίλος Λάμπρος Πιτσούλιας για μια ακόμη χρονιά μένει πιστός στη παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε και ανέδειξε. Είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές-ηθοποιοί που έδωσαν, επί μήνες, πολύτιμο χρόνο, ψυχή και μόχθο, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους αυτή και κέρδισαν πνευματικά. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που με μεράκι ετοίμασαν τη μουσική, τις ενδυμασίες και τα σκηνικά.

Τους συγχαίρουμε όλους και τους χειροκροτούμε, έστω και από μακριά, και μαζί το Σύλλογο Γυναικών Αστακού που είχε το βαρύ έργο να στηρίξει την όλη θεατρική παραγωγή.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παράσταση αυτή όπως και αυτές άλλων χωριών του Δήμου Ξηρομέρου θα αγκαλιασθούν από τη Δημοτική Αρχή και τα Τοπικά Συμβούλια και θα ενταχθούν στα προγράμματα των προσεχών πολιτιστικών τους δραστηριοτήτων.

Πριν δυο χρόνια είχαμε την οικονομική δυνατότητα να καλέσουμε την Θεατρική Ομάδα στην Αθήνα και να απολαύσουν οι συμπατριώτες μας τη δουλειά της. Ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι φορείς που από κοινού να συνδράμουμε οικονομικά μια παράσταση της Θεατρικής Ομάδας στην Αθήνα.

Η Δ.Ε της Ένωσης Αστακηνών Αθήνας 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad