Τέλος ο Κουταλιανός από τον Αίολο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιουνίου 2017

Τέλος ο Κουταλιανός από τον Αίολο

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν από τον Αίολο Αστακού. Ο Ροδίτης προπονητής δεν τα βρήκε με τη διοίκηση (είναι υπαρκτό το σενάριο οικειοθελούς αποχώρησης από την Α2), κι έτσι χωρίζουν οι δρόμοι τους, μετά από μία άριστη και επιτυχημένη συνεργασία δύο ετών. 

Πλέον ο Αίολος βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να κάνει γνωστές τις προθέσεις της η διοίκηση του συλλόγου, ενώ ο Κουταλιανός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με προπονητή τον Κουταλιανό, ο Αίολος ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία, ενώ φέτος συμμετείχε στα πλέι-οφ ανόδου, όπου και αποκλείστηκε από τον Ηρακλή. Η πορεία της ομάδας ήταν εξαιρετική, αλλά το μέλλον του συλλόγου παραμένει άγνωστο. 

Ο Μιχάλης Κουταλιανός επέστρεψε στη Ρόδο και εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές που έχει στα χέρια του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Αίολο Αστακού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα ευχαριστώ για τη συνεργασία, τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα από την ομάδα του Αιόλου Αστακού και φυσικά από την αγάπη που πήρα- και ασφαλώς ανταπέδωσα- στον πρόεδρο κ. Αποστόλη Πανταζή, στη διοίκηση, την ομάδα, τους παίκτες, τους συνεργάτες και τον απλό φίλαθλο κόσμο. Η απόφαση δεν είναι εύκολη για κανέναν, όμως όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν και δεν υπάρχουν κοινοί στόχοι, είναι προτιμότερο να αποχωρείς. Είναι αυτονόητο και δεν αποτελεί σχήμα λόγου ότι ο Αίολος Αστακού, ο πρόεδρος, οι παράγοντες και ο κόσμος, θα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, καθώς οι αποσκευές μου, είναι γεμάτες από ευχάριστες και ανεξίτηλες μνήμες. Φεύγοντας, είναι σίγουρο ότι απέκτησα φίλους καρδιάς και ένας απ’ αυτούς είναι και ο πρόεδρος κ. Αποστόλης Πανταζής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad