Χρήστος Μπόνης: Ο Δήμος Ξηρομέρου να αξιοποιήσει προσοδοφόρα την διέλευση των εκδρομέων από τον Αστακό για Κεφαλλονιά και Ιθάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουλίου 2017

Χρήστος Μπόνης: Ο Δήμος Ξηρομέρου να αξιοποιήσει προσοδοφόρα την διέλευση των εκδρομέων από τον Αστακό για Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Για άλλη μια μέρα σχηματίσθηκε τεράστια ουρά από (κυρίως) ΙΧ στον παραλιακό δρόμο του Αστακού με σκοπό οι εκδρομείς να επιβιβασθούν στο Φ/Β με προορισμό την Ιθάκη και την Κεφαλλονιά. Μετά δε την κατάργηση της γραμμής από την Πελοπόννησο προς τα δυο αυτά νησιά, η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Φυσικά (χωρίς να το εκλαμβάνουν ορισμένοι ότι είναι κριτική εις βάρος τους) θα μπορούσαν οι δυο Δήμοι Ξηρομέρου και Ιθάκης να διοργανώσουν ένα μικρο hapenik στις δυο προβλήτες, υποδεχόμενοι και καλωσορίζοντας τους εκδρομείς έστω με ένα αναψυκτικό ή ένα τουριστικό οδηγό.

Η απρόβλεπτη αυτή προσφορά της κατάργησης της γραμμής της Πελοποννήσου δίνει την δυνατότητα στον Δήμο μας να την αξιοποιήσει προσοδοφόρα. Πολλές προτάσεις μπορούμε να σκεφθούμε και να προτείνουμε όλοι μας αλλά θεωρώ ότι η Δημοτική Αρχή έχει την διορατικότητα και την αποφασιστικότητα να μπορεί και να προτείνει και να υλοποιήσει ταυτόχρονα. Ας έρθει έστω και τώρα σε επικοινωνία με τον Δήμο Ιθάκης και ας ξεκινήσουν ακόμη και αυτή την χρονική περίοδο μια πρώτη εκδήλωση που θα είναι η απαρχή μιας συνεργασίας. Ακόμη και ένα χαρτάκι που θα είναι γραμμένος ο προορισμός του ΙΧ (Ιθάκη ή Κεφ/νια) και από κάτω Δήμος Ξηρομέρου το οποίο θα μοιράζετε μπροστά στον καταπέλτη στους οδηγούς, σε συνεργασία με τους ναυτικούς του πλοίου.









Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad