Ε καλά εσείς «σύντροφοι» του Σύριζα Φυτειών βαλθήκατε να μας τρελάνετε; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Οκτωβρίου 2017

Ε καλά εσείς «σύντροφοι» του Σύριζα Φυτειών βαλθήκατε να μας τρελάνετε;

Ο ιατρός κ. Παναγιώτης Στάϊκος σχολιάζει την ανακοίνωση του Σύριζα Φυτειών σχετικά με την Πρωτοβάθμια υγεία στη περιοχή μας (δείτε ΕΔΩ).


Ε καλά εσείς «σύντροφοι» του Σύριζα Φυτειών βαλθήκατε να μας τρελάνετε;

Είστε σίγουροι, ότι γνωρίζετε τι σημαίνει Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας;

Για ποια Πρωτοβάθμια υγεία προς όφελος των πολιτών μιλάτε ;

Δεν αφήνετε την προπαγάνδα , για να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε, ότι δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο!!!!

Ξέρετε ότι Πρωτοβάθμια υγεία, πρωτίστως σημαίνει προληπτικός έλεγχος;

Ξέρετε πόσες μαίες υπήρχαν στο κέντρο υγείας Αστακού το 2006 που έφυγα εγώ και πόσες υπάρχουν σήμερα;

Θα σας πω εγώ λοιπόν, για να μην μιλάτε ανερυθρίαστα!!!!

Σήμερα δεν υπάρχει καμιά και τι έκανε γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πολύς κύριος Πολάκης, ενώ το 2006 υπήρχαν (3) τρεις και έκαναν και κολποσκοπήσεις και ελάμβαναν και επίχρισμα για Test Παπανικολάου και το έστελναν στο Νοσοκομείο για να βγει η απάντηση, το οποίο σώσει ζωές και έκαναν εμβόλια σε παιδιά και ενήλικες, τα οποία σώζουν ζωές (και τα οποία κάνουμε σήμερα οι δύο ιδιώτες γιατροί που είμαστε στον Αστακό), {ας έχει καλά ο θεός ολόκληρη την Κυβέρνηση του Σύριζα που βρίσκουμε δουλειά και εμείς : ασφαλώς κυνικό αστείο}.

Τότε υπήρχε και επισκέπτρια νοσηλεύτρια (αλήθεια γνωρίζετε τι σημαίνει και ποια είναι τα καθήκοντά της;). Τώρα υπάρχει;

Ξέρετε πόσες μόνιμες νοσηλεύτριες υπάρχουν σήμερα; (3) τρείς, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να εφημερεύει γιατρός χωρίς νοσηλεύτρια. ( Μπράβο σας!!!!).

Ξέρετε πόσες υπήρχαν τότε; (7) επτά!!!!

Τότε υπήρχε χειρίστρια Ακτινολόγος, η οποία έβγαζε καθημερινά Ακτινογραφίες. Τώρα υπάρχει;

Γίνετε Πρωτοβάθμια υγεία, χωρίς ο ασθενής και ο γιατρός να έχουν μια ακτινογραφία στα χέρια τους και αν χρειαστεί πάρα πέρα έλεγχος, τότε να στείλουν τον ασθενή στην Δευτεροβάθμια για Αξονική ή Μαγνητική; (ευτυχώς τώρα έχουμε και Ακτινολογικό Ιατρείο ιδιώτη (οποίος δεν βρίσκεται κάθε ημέρα εδώ), που τις Ακτινογραφίες τις βγάζει ο χειριστής και τις γνωματεύει ο Ακτινολόγος μέσω ιντερνέτ αυτοστιγμής).

Ξέρετε πόσους μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς του ΕΣΥ είχε τότε;

Τότε είχε (3) τρείς, εκτός τους δύο ή τρείς Αγροτικούς Γιατρούς!!!!

Ξέρετε πόσους έχει σήμερα (1)μία Ειδική Γενικό Γιατρό, όχι μόνιμη, αλλά πενταετούς θητείας την κυρία Χαρά Γκάτση, γιατί η θέση του επίσης Ειδικού Γενικού Γιατρού κυρίου Τριανταφυλλάκη είναι στο Αγροτικό Ιατρείο Μαχαιράς και για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αστακού είναι καθημερινά εκεί, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το Αγροτικό Ιατρείο της Μαχαιράς.

Ξέρετε λοιπόν, ότι ο Κέντρο Υγείας Αστακού δεν είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί αυτό οφείλεται στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία πρωτίστως των δύο εξαίρετων συναδέλφων του κυρίου Τριανταφυλλάκη και της κυρία Γκάτση, αλλά και μερικών ακόμη εργαζομένων;

Αυτά και άλλα πολλά δεν τα βλέπετε ή είναι δικιά μου προπαγάνδα;

Ξέρετε ότι τα ψωμιά σας είναι λίγα και μέσα στο πολιτικό σας παραλήρημα λέτε επί λέξη :

Αφήνοντας λοιπόν, πίσω τις πρακτικές και τις μεθόδους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέσα από ένα «σύστημα» κακοδιαχείρισης και σπατάλης προς όφελος ημετέρων και εργολάβων που είχαν ως αποτέλεσμα την συνειδητή υποβάθμιση και απαξίωση των δομών υγείας μας, η σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχοντας πολιτική βούληση στοχεύει στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Υπάρχει σήμερα όπως λέτε : ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας;

Μα καλά δεν ντρέπεστε, που έχετε διαλύσει τα πάντα;

Αἰδώς Ἀργεῖοι!!!!

Εάν θέλετε πραγματική Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και πραγματικά σέβεστε τον εξουθενωμένο Ελληνικό Λαό, προχωρήστε άμεσα σε εκλογές, για να απαλλαγεί εδώ και τώρα από αυτή την Ανίκανη, Επικίνδυνη και πιο Ακροδεξιά Κυβέρνηση (αυτά δεν είναι μόνο δικά μου λόγια, αλλά και του Αλαβάνου, Μίμη, Λαφαζάνη και πολλών πρώην συνοδοιπόρων σας), που γνώρισε ο τόπος ,που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων και απανωτές αυξήσεις φόρων και φορολόγηση αυτών που έχουν ετήσιο εισόδημα 6,5 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους θεωρεί φαίνεται προνομιούχους.

Επί τη ευκαιρία
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Εορτάζοντες.


Αστακός 26/12/2017

DR. Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός 
Πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών 
Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων

Μα προπαντός φανατικός υπέρμαχος της ουχί κατ’ επίφασιν Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad