Στο εδώλιο θα καθίσουν υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το θανατηφόρο τροχαίο κοντά στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2018

Στο εδώλιο θα καθίσουν υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το θανατηφόρο τροχαίο κοντά στον Αστακό

Tρία χρόνια περίπου μετά το θανατηφόρο τροχαίο, κοντά στον Αστακό, με θύμα τον 53χρονο Πρεβεζάνο Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα, η υπόθεση θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Στο εδώλιο θα καθίσουν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς σύμφωνα με prevezabest.blogspot.gr ο Εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε τις σχετικές διώξεις.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Αγριλιάς όταν εξαιτίας λακκούβας ο 53χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας συμμετείχε στην ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που επέστρεφαν από εκδρομή στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μελών του συλλόγου μοτοσικλετιστών ο ιδιαίτερα αγαπητός Πρεβεζάνος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της τεράστιας λακκούβας στη μέση του οδοστρώματος στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του εν λόγω δρόμου Αστακού-Μύτικα. Τονίζουν μάλιστα ότι δεν υπήρχε σχετική πινακίδα και σήμανση για να προειδοποιεί για τον κίνδυνο.

Μετά από νομικό αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του αδικοχαμένου άνδρα, ο Εισαγγελέας Λευκάδος άσκησε διώξεις σε τρεις υπαλλήλους που κατηγορούνται για την άθλια κατάσταση του δρόμου.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη Λευκάδα αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να παραστεί ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad