Αμφιλοχία: Nεκρός 75χρονος που έπεσε με τρακτέρ σε γκρεμό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2018

Αμφιλοχία: Nεκρός 75χρονος που έπεσε με τρακτέρ σε γκρεμό

Τραγωδία στην Αμφιλοχία. 75χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε τις πρωινές ώρες με το τρακτέρ του που έπεσε σε κρημνώδες σημείο.Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με σοβαρά τραύματα στα οποία υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα, περί τις 12:30.

Σύμφωνα με όσα αρχικά μετέδιδε το e-maistros.gr, o 75χρονος χειριστής του τρακτέρ έπεσε στις 9 το πρωί με το όχημα σε γκρεμό άνω των 20 μέτρων στη δυτική πλευρά της Αμφιλοχίας καταλήγοντας σε δύσβατο οικόπεδο.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 75χρονο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου.


Φθάνοντας στο νοσοκομείο, ο 75χρονος είχε τις αισθήσεις του αλλά έφερε πολύ σοβαρά τραύματα από το λαιμό και κάτω σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα του και κυρίως στην αριστερή του πλευρά. Δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν ενεργείται από τον Σταθμό Τροχαίας Αμφιλοχίας ενώ η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad