Επιτυχημένη η 2ημερη αθλητική διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Αυγούστου 2018

Επιτυχημένη η 2ημερη αθλητική διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου

Επιτυχημένη η 2ημερη Αθλητική Διοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Θωμά Μαύρου και του Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου


Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου και Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων 2018 για το Δήμο μας. Και οι δυο ημέρες ήταν επιτυχημένες, ενώ η γενικότερη διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Αυγούστου στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θωμά Μαύρου, «Ποιός ποιός ο μαύρος ο Θεός». Αρχικά, το μέλος του Δ.Σ. κ. Στεργίου Δημήτριος, που υπήρξε και συντονιστής της εκδήλωσης, καλωσόρισε το κοινό, παρουσίασε το πρόγραμμα και ύστερα έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Κώστα Γεωργούλα. Ο κ. Γεωργούλας καλωσόρισε τους καλεσμένους και το κοινό στην εκδήλωση και μίλησε τόσο για την διοργάνωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος και για τη σπουδαιότητά του για τον τόπο μας, όσο και για τις γενικότερες δραστηριότητες της Κοινωφελούς κατά την θητεία του (έτη 2014-2018). Κατά την διάρκεια της ομιλίας του προβαλλόταν εικόνες από τις δράσεις της Κοινωφελούς και από όλα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου. Ευχαρίστησε ακόμα την Δημοτική Αρχή για την στήριξή της και τους κυρίους Παναγιώτη Ζορμπά και Αθανάσιο Μπέλλο για την ιδέα αυτού του γεγονότος και τις επαφές που πραγματοποίησαν ώστε να στηθεί το αθλητικό γεγονός.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία αυτής της αθλητικής διοργάνωσης και στην σπουδαιότητα της παρουσίας των σημαντικών ονομάτων του Ποδοσφαίρου για το Δήμο μας και την προώθηση του αθλητισμού.

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, «Ποιός Ποιός ο Μαύρος ο Θεός», μίλησαν με σπουδαία λόγια για το συγγραφέα κ. Μαύρο, για το έργο του και για την επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο ο κ. Μανδέλος Γεώργιος (Παλαίμαχος Παναιτωλικού), ο κ. Βαμβακούλας Νίκος (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), ο κ. Δευτεραίος Νίκος (Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ και Γενικός Γραμματέας Λέσχης Φίλων και Πολιτισμού της ΑΕΚ), ενώ την αποφώνηση έκανε ο ο ίδιος ο συγγραφέας κ. Μαύρος Θωμάς (Διεθνής ποδοσφαιριστής).

Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου, να θαυμάσει από κοντά, να φωτογραφηθεί και να πάρει βιβλία και αυτόγραφα από τα σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου, κ. Θωμά Μαύρο, κ. Βαμβακούλα Νίκο, κ. Γκόγκιτς Σίνισα, κ. Ντανιέλ Μπατίστα, κ. Αθανάσιο Μπέλλο, κ. Αρμύλαγο Θεόδωρο, κ. Γεωργιάδη Λάμπρο και κ. Μανίκα Αντώνη.

Η παρουσίαση του βιβλίου ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς τους επίσημους παρευρισκόμενους αλλά και το κοινό από την εργαζόμενη της Κοινωφελούς κ. Κουντούρη Παρασκευή και κάλεσμα των χορηγών κ. Κατσάνο Γεώργιο (super market Αφοί Κατσάνου), κ. Αυδή Λάμπρο (Πολιτικό Μηχανικό) και κ. Τσάρκο Βασίλειο (Giannis village), οι οποίοι παρέδωσαν τις στολές, με τις οποίες αγωνίστηκαν οι παίχτες στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Η παραλαβή έγινε από τον κ. Ντίνου για τον Ηρακλή Αστακού, τον κ. Κατσαούνη για τον Αλυζιακό και τον κ. Ζορμπά Π. για τους Παλαίμαχους Αθηνών.

Την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Στρατούλης Δημήτρης πρώην βουλευτής, ο κ. Δευτεραίος Νίκος Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ και Γενικός Γραμματέας Λέσχης Φίλων και Πολιτισμού της ΑΕΚ, ο κ. Γιώργος Χαραλάμπους Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, ο κ. Καραγκούνης Σταύρος πρώην διευθυντής του υπουργού Υποδοµών Χ. Σπίρτζη, ο κ. Ζαγκότας Βασίλειος πρώην διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αστακού, ο κ. Αλέκος Σάββας πρόεδρος Εφετών και επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ, ο κ. Καϋμενάκης Σπύρος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης, κ. Ρηγάλος Χριστόδουλος και κ. Στεργίου Δημήτριος, υπάλληλοι της Κοινωφελούς από τα ΚΔΑΠ και το Βοήθεια στο σπίτι και υπεύθυνοι των ομάδων Ηρακλή Αστακού, Αλυζιακού Μύτικα και Παναιτωλικού.

Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά και φωτογραφικά, ο Αχελώος TV και ο κ. Χρήστος Μπόνης.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου πραγματοποίηθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αστακού. Οι αγώνες ξεκίνησαν με τον Αλυζιακό Μύτικα και τον Ηρακλή Αστακού, με νικήτρια ομάδα του αγώνα να ανδεικνύεται ο Ηρακλής Αστακού.

Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Παναιτωλικού και Παλαιμάχων Αθήνας. Με τους Παλαίμαχους Παναιτωλικού αγωνίστηκαν ο κ. Καλύβας Κ., ο κ. Σακκάς, ο κ. Μαυροφρίδης, ο κ. Πάνου, ο κ. Μπιτσικώκος, ο κ. Ζαπαντιώτης, ο κ. Λιάσκος, ο κ. Μανδέλος, ο κ. Παπαχρήστου, ο κ. Καλύβας Τ. , ο κ. Μπανακας, ο κ. Σκότλος, ο κ. Τάκος, ο κ. Ρούμπας, ο κ. Παπαθανάσης και ο κ. Κοκοτος.

Με τους Παλαίμαχους Αθηνών και κάποιους ντόπιους Ξηρομερίτες αγωνίστηκαν ο κ. Μανίκας Αντώνης, ο κ. Βαμβακούλας Νίκος, ο κ. Γεωργιάδης Λάμπρος, ο κ. Γκογκιτς Σίνισα, ο κ. Ντανιέλ Μπατίστα, ο κ. Αρμύλαγος Θεόδωρος, ο κ. Μπέλλος Αθανάσιος, ο κ. Ζορμπάς Παναγιώτης, ο κ. Ζορμπάς Σπύρος, ο κ. Ζορμπάς Ηρακλής, ο κ. Μπόνης Χρήστος, ο κ. Ελευθεράτος Διονύσιος, ο κ. Κλειτσικας Απόστολος, ο κ. Καρελάκης Γιώργος και ο κ. Λύτρας Παναγιώτης.

Νικήτρια ομάδα του αγώνα αναδείχθηκαν οι Παλαίμαχοι Παναιτωλικού.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε στα πέναλτι ο Ηρακλής Αστακού, που έλαβε και το κύπελλο.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, δόθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Γεωργούλα, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ρηγάλο Χριστόδουλο και κ. Στεργίου Δημήτριο, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο και από τους αντιδημάρχους κ. Τσάρκο Βασίλειο και κ. Λιβάνη Θεόδωρο τιμητικές πλακέτες στον κ. Θωμά Μαύρο, στους Παλαίμαχους Παναιτωλικού και στους Παλαίμαχους Αθηνών. Το κύπελλο έλαβε η νικήτρια ομάδα Ηρακλής Αστακού και δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους παίχτες των ομάδων και τους διαιτητές.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συντόνιζε ο υπάλληλος της Κοινωφελούς κ. Διαμαντόπουλος Σπύρος, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων παρευρισκόταν στο γήπεδο ο Ιατρός Τριανταφυλλάκης Ιωάννης. Οι διαιτητές των αγώνων ήταν ο κ. Άρης Θεοφίλης, ο κ. Αυλωνίτης Βαγγέλης και ο κ. Γιάννης Μπάκας. Παράλληλα, οι στολές και οι μπάλες των αγώνων δωρίστηκαν στις τοπικές ομάδες.

Όσοι παρευρέθηκαν στην 2ημερη αθλητική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα πρωτόγνωρο για τον τόπο μας υπερθέαμα, το οποίο είχε ως στόχο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας, της αθλητικής παιδείας και του πολιτισμού γενικότερα. Το κοινό ήταν ενθουσιασμένο μέσα στην εξαιρετική ατμόσφαιρα και την άψογη διοργάνωση. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το θέαμα, φωτογραφήθηκαν με τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, πήραν αυτόγραφα και χάρηκαν την όλη διοργάνωση.

Και τις 2 ημέρες οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Αστακό και το Δήμο Ξηρομέρου, απόλαυσαν τα τοπικά εδέσματα, περιηγήθηκαν στις τοπικές παραλίες και χάρηκαν την όλη υποδοχή και φιλοξενία στον τόπο μας. Τους ευχόμαστε να είναι καλά, να προσφέρουν υπέροχα θεάματα και ακόμα και τώρα ως παλαίμαχοι να δίνουν εντυπωσιακές αθλητικές μάχες.

Ο Πρόεδρος κ. Γεωργούλας Κων.νος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όσους βοήθησαν στην αθλητική διοργάνωση, τους εθελοντές και το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του. Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να διοργανώνονται στο Δήμο μας και άλλα τέτοια σημαντικά γεγονότα!


Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου 

Ο Πρόεδρος 
Γεωργούλας Κων/νος















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad