Αστακός: Ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν του Θωμά Μαύρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Αυγούστου 2018

Αστακός: Ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν του Θωμά Μαύρου

Στον Αστακό διεξήχθη χθες, το ποδοσφαιρικό τουρνουά τεσσάρων ομάδων προς τιμήν του Θωμά Μαύρου που χθες παρουσίασε το βιβλίο του «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μάυρος ο Θεός».

Στον πρώτο αγώνα συμμετείχε η ομάδα του Ηρακλή Αστακού που αντιμετώπισε την ομάδα της Αλυζίας (νικητής η ομάδα του Αστακού με 1-0) και στον δεύτερο αγώνα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αντιμετώπισαν ομάδα επίλεκτων της Αθήνας (Μπατίστα, Γκόγκιτς, Λάμπρος Γεωργιάδης (AEK), Μανίκας, Βαμβακούλας). Νικητής η ομάδα του Παναιτωλικού.

Τελικός νικητής η ομάδα του Ηρακλή Αστακού στα πέναλτι την ομάδα του Παναιτωλικού- Αν και μικρή σημασίας είχε το σκορ, φυσιολογικά όμως έπρεπε να αναδειχθεί νικητής.

Στο τέλος του αγώνα έγιναν απονομές στον Θωμά Μαύρο και στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.

Ξεχωριστή στιγμή οι δεκάδες φίλαθλοι που φωτογραφήθηκαν με τα αστέρια του ποδοσφαίρου, παράλληλα δε αγόραζαν και το βιβλίο του Θωμά Μαύρου.
































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad