Παναγιώτης Στάϊκος: Επιτέλους stop στο διαρκές έγκλημα της φόλας στον τόπο μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Επιτέλους stop στο διαρκές έγκλημα της φόλας στον τόπο μας

Επιτέλους stop στο διαρκές έγκλημα στον τόπο μας.

Ωφελέειν ή μη βλάπτειν τα έναιμα» είναι η υπέρτατη ρητή εντολή του Ιπποκράτη στο γιατρό!!!!!. Και 12χρονη όμορφη Λόρα έφυγε ζωντανή μετά την φόλα, που έριξαν κάτι ασυνείδητα ανθρωπόμορφα τέρατα!!!

Στις 7:30 το πρωί ο κύριος Παναγιώτης πρώην Καθηγητής στο Γυμνάσιο Αστακού και πατέρας καλού μου συναδέλφου μου την έφερε εναγωνίως με σπασμούς από την φόλα και δυσκολία στην αναπνοή.

Επειδή ο αγαπημένος μου αδελφός Δημήτρης είναι πολύ επιτυχημένος Κτηνίατρος στην Αγία Βαρβάρα στην Αθήνα, του "έκλεψα" λίγες από τις γνώσεις του , γιατί μου αρέσει να "κλέβω" μόνο γνώσεις και όχι όπως σε κάτι μπουμπούκια άλλα Τσοχατζόπουλου και πολλά άλλα , τα οποία έχουν αναγάγει σε επιστήμη την κλοπή Δημοσίου Χρήματος.!!!

Παρά το γεγονός ότι το Ιατρείο ήταν γεμάτο με ασθενείς (πρώτη του μήνα σήμερα) και όλοι τους μου έδωσαν αδιαμαρτύρητα την άδεια να προσπαθήσω να σώσω την ζωή της Λόρας και έτσι λοιπόν αφού της τοποθέτησα στο δεξί της ποδαράκι ορό και άρχισα ταχεία ενυδάτωση , τις έκανα δυο Αμπούλες Atropine , μία Αμπούλα Lasix για ταχεία διούρηση προκειμένου να απομακρυνθεί γρήγορα το δηλητήριο από τον οργανισμό της , μισή Αμπούλα Digoxin για καρδιοτόνωση για να μην έκανε πνευμονικό οίδημα , μία Αμπούλα Κορτιζόνη και μισή Αμπούλα Stedon για να σταματήσουν οι σπασμοί , από τους οποίους παθαίνουν κάματο οι αναπνευστικοί μύες και πεθαίνει από αναπνευστική ανεπάρκεια!!!

Στις 9:30 π.μ περπατούσε μόνη της και ο κύριος Παναγιώτης την πήρε στην αγκαλιά του , την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στην εγγονούλα του , η οποία είχε μεγάλη αγωνία και όταν την αντίκρισε ήταν πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!

Το ίδιο και εγώ , που κέρδισα και αυτή την μάχη και σώθηκε η ζωή σε ένα χαριτωμένο ζωάκι και πολύ θα ήθελα, να ήταν εδώ σήμερα οι χαριτωμένες εγγονούλες μου , οι οποίες λατρεύουν τα ζωάκια , για να έβλεπαν αυτή την μάχη με το αίσιο τέλος!!!

Καλή σας ημέρα φίλοι μου και καλό μήνα και μακριά από φόλες!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αστακός 1/8/2018

Dr. Παναγιώτης Στάικος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad